Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~4 min

Ferdighus med 5 soverom

Er dere på jakt etter et stort ferdighus med fem soverom? I BoligPartner har vi flere modeller som kan passe perfekt til deres ønsker og behov.

Er dere en stor familie? Eller kanskje dere får ofte besøk eller har noen spennende hobbyer som du trenger plass til? Vi har mange kunder som ønsker seg et nytt hus med fem soverom. Derfor har våre erfarne arkitekter utviklet flere store ferdighus. Våre ferdighus med fem soverom er i ulike serier slik at du kan finne din favoritt i den stilarten du liker best. 

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Våre ferdighus med fem soverom

Her kan du se nærmere på våre katalogmodeller som alle har fem soverom i planløsningen.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Å tegne inn et ekstra soverom

Husk at i BoligPartner tilpasser vi alltid våre ferdighus slik at de passer perfekt til dine ønsker og behov. Det betyr at hvis ditt drømmehus mangler for eksempel et soverom eller to, så kan vi hjelpe deg med dette. Våre arkitekter er eksperter på å justere og tilpasse planløsningen og kan skreddersy løsninger etter dine innspill.