BoligPartner Trondheim

Tungasletta 8, 7047 Trondheim | Trøndelag | trondheim@boligpartner.no

Veibeskrivelse 941 54 000

Salgsområde for:

Indre Fosen Tydal Roan Selbu Ørland Meråker Stjørdal Åfjord Bjugn Leksvik Rissa Malvik Trondheim Klæbu
Orkland Indre Fosen Holtålen Midtre Gauldal Melhus Rennebu Bjugn Åfjord Rissa Leksvik Roan Oppdal Trondheim Stjørdal Tydal Meråker Selbu Ørland Agdenes Hitra Frøya Klæbu Malvik Skaun Orkdal Orkanger Meldal Hemne Snillfjord Heim (Snillfjord)

Velkommen til vårt salgskontor i Trondheim. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om både hus og hytte.

KAMPANJE NÅ – Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Har du mer tomt enn du trenger?

Andre vil gjerne ha den tomten du ikke trenger. Du kan tjene gode penger på å skille ut en del av tomten. Vi tar hånd om alt det praktiske og papirarbeidet.

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Vårt kontor i Trondheim dekker et stort område med høy byggeaktivitet. Det er godt skolerte ansatte du treffer på kontoret som vil gi deg god rådgivning vedrørende dine husvalg. Målet er å gi deg som en kunde en hyggelig opplevelse av å bygge deg et nytt hus. Vi hjelper deg med å finne den optimale planløsningen for deg og ditt behov. 

Vårt salgskontor i Trondheim har mange spennende boligprosjekter under bygging og kan blant annet nevne at det er vi som har bygget drømmehuset til skiløper Eldar Rønning.