Boligpartner

Har du mer tomt enn du trenger?

Andre vil gjerne ha den tomten du ikke trenger. Du kan tjene gode penger på å skille ut en del av tomten. Vi tar hånd om alt det praktiske og papirarbeidet. Du får gode naboer som gir ekstra trygghet og hygge. Hagen din kan rett og slett være svaret på mange av dine drømmer.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~5 min

Vi ordner papirarbeidet

Hvis du inngår en avtale med oss, så hjelper vi deg med alt det praktiske og formalitetene knyttet til fradeling og salg av tomt. Vi tar ansvar for alt fra søknad om fradeling og oppfølging mot kommunen, nabovarsler, situasjonsplan, nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Vi har til enhver tid mange kunder som er på jakt etter tomt, så salget vil garantert gå raskt.

Du forplikter deg til å godkjenne at det bygges et BoligPartner-hus på den fradelte tomten. Du får hele gevinsten for tomtesalget, mens vår fortjeneste ligger i å bygge og selge bolig på tomten.

Nært samarbeid

Med nærmere 30 års fartstid som boligbygger vet vi hvor viktig det er at du blir inkludert og hørt i alle deler av prosessen, og kanskje spesielt i prosjekteringsfasen av den nye boligen. Våre arkitektene er eksperter på alle slags tomter og terreng og finner løsninger og arkitektur som du er enig i og vil trives med.

Derfor bør du snakke med oss om fradeling og salg av eiendom:

• Vi har nærmere 30 års erfaring

• Du får profesjonell rådgiving

• Du får markedspris for tomten

• Du beholder hele fortjenesten

• Du får medbestemmelsesrett på nybygg

• Vi gjør alt papirarbeidet

• Vi skaffer kjøper

Les mer om vårt arbeid med tomter.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Gratis verdivurdering

Vi kjenner boligmarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. Inviter oss på en gratis og helt uforpliktende befaring av din eiendom. Da kan vi gi deg en vurdering av hva vi mener din tomt er verdt. BoligPartner har til en hver tid veldig mange boligkunder som er på tomtejakt. Derfor kan vi raskt skaffe deg en kjøper på tomten. Bestill gratis verdivurdering i dag.

Vi ordner alle papirene

Ved å inngå opsjonsavtale med oss (du gir oss da rett til å bygge på tomten), bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedr. et tomtesalg. Vi ordner med fradelingssøknad, nabovarsler og våre arkitekter utarbeider en situasjonsplan. BoligPartner følger opp saken mot kommunen. Videre gjennomføres en delingsforretning hvor vi bistår sammen med kommunen. I tillegg fyller vi ut salgsdokumenter slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. Når kommunen har ferdigbehandlet saken, fyller vi ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du får pengene for tomtesalget og vår kunde får bygget nytt BoligPartner-hus. En opsjonsavtale med oss vil gjelde for en avtalt tidsperiode.

En profesjonell partner

Vurderer du å selge en del av din eiendom? Ta kontakt med BoligPartner - vi står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

Realiser dine drømmer

Ved å skille ut en bit/del av hagen din, kan du få mer fritid med mindre hagearbeid og ekstra penger til å realisere dine drømmer. Pengene for tomtesalget går direkte til deg. BoligPartner har ingen fortjeneste ved salg av tomten, men vår kunde får en tomt å bygge et BoligPartner-hus på.

Les mer om fradeling av tomt her