BoligPartner Haugesund

Stølsmyr 20, 5542 Karmsund | Rogaland | haugesund@boligpartner.no

Veibeskrivelse 902 788 88

Salgsområde for:

Haugesund Bokn Karmøy Sauda Tysvær Suldal Vindafjord Utsira Etne Sveio Ølen
Hele Rogaland Sirdal

Velkommen til vårt BoligPartner-kontor i Haugesund. Her treffer du en dyktig gjeng med god erfaring innen hus- og hyttebygging. Vi hjelper deg med å realisere din drøm, enten du ønsker å bygge ny enebolig, kjøpe en ny leilighet eller investere i ny hytte. Du er alltid velkommen innom oss for en uforpliktende prat.

KAMPANJE NÅ - Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Se våre prosjekter til salgs

Stortrives på Hemmingstadtoppen

Bli med hjem til noen av kundene våre som har kjøpt leilighet på Hemmingstadtoppen. Her forteller de om hvorfor de har kjøpt leilighet her og hvordan de trives i sitt nye, moderne hjem.

STORØYNÅ HYTTEFELT

Velkommen til Storøynå Hyttefelt med beliggenhet på idylliske Kvaløy i Vindafjord. Her har vi 15 hyttetomter med moderne og bærekraftige hytter med topp standard - kun 2 timer fra Stavanger og 85 minutter fra Haugesund.

Tomter søkes

Vi har mange boligkunder som er på jakt etter en tomt å bygge huset sitt på. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Nyheter

BoligPartner Haugesund med salgskontor i Karmsund

Loading map...

Om oss

BoligPartner opplever stor vekst og satser nå videre i Rogaland med å etablere eget salgskontor i Haugesund. Vi er alltid på jakt etter gode tomter i området. Dette gjelder både enkelt-tomter og større felt. Ta gjerne kontakt med oss.