Boligpartner

Stortrives på Hemmingstadtoppen

Første gang Per Åge Frank fikk oppleve den fantastiske utsikten fra toppetasjen på Hemmingstadtoppen bestemte han seg. Her skulle han bo!

-Utsikten er bare helt fantastisk. Herfra kan vi se nesten halve byen. Vi ser blant annet utover tre kommuner, flere hovedgater og ikke minst Karmsundet som er en av de mest trafikkerte innfartene langs norskekysten. Her skjer noe hele tiden, forteller Per Åge Frank (62)

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Flott på toppen

Sammen med kona Mai Brit Frank (61) flyttet de inn i deres splitter nye leilighet på Hemmingstadtoppen i midten av desember 2020. Det er BoligPartner Eiendomsutvikling Vest som er utbygger for dette leilighetsbygget som ligger på en høyde rett utenfor Haugesund sentrum. Her bor Per Åge og Mai Brit i tredjeetasje, midt i bygget.

-For oss er denne leiligheten helt perfekt, slår Per Åge fast.

Det har vært fantastisk fint å kunne flytte inn i en moderne leilighet med høy kvalitet. Her har de nesten 100 kvadratmeter til disposisjon, hvorav 52 av dem er i den åpne kjøkken- og stueløsningen. Dette er selve hjertet i leiligheten.

-Vi falt for den fine inndelingen med ulike soner her i dette åpne rommet, forklarer Per Åge, som forteller at de valgte å legge ekstra penger i tilvalg slik at de kunne oppgradere blant annet kjøkkenløsning og garderober i leiligheten.

Illustrasjon av Hemmingstadtoppen

Byggetrinn 1 og 2

Per Åge og Mai Brit sin leilighet er i det første byggetrinnet på Hemmingstadtoppen. Dette leilighetsbygget, som består av totalt 15 leiligheter, var innflytningsklart i desember 2020.

Fra enebolig til leilighet

Tidligere bodde Per Åge og Mai Brit i en koselig enebolig på Karmøy. Tomten var stor, og det var hele tiden noe som skulle gjøres. Ulike ting måtte repareres, vedlikeholdes og plenen klippes.

-Jeg har alltid jobbet mye og er vant til det. Nå bruker vi tiden vår på å gå turer, lese og gå på jobb. Det er ganske så godt å bo i noe som fiks ferdig, slår Per Åge fast.

56 år i samme enebolig

I 2. etasje på Hemmingstadtoppen, bygggetrinn 1, bor ekteparet Nordal. Anny Marie er 81 år og Ola er 82 år gammel. Etter å ha bodd i 56 år på samme sted, drømte Anny Marie om å flytte i leilighet. Mannen Ola var ikke like sikker. 

-Jeg har hatt lyst på leilighet lenge. Det ble for mye å holde i orden på eneboligen vår etter hvert. Men mannen min holdt igjen, forteller Anny Marie. 

Likevel, etter at de fikk tatt en kjøretur og kikket nærmere på BoligPartner sitt boligprosjekt på Hemmingstadtoppen, skjedde ting fort.

-Vi likte både plassen, utsikten og leiligheten. Her er det så stille og rolig. Alt er helt supert, vi har ingen ting å klage på her, forteller Anny Marie 

Uvant med åpen kjøkkenløsning

Etter 56 år i enebolig var det litt uvant å flytte inn i en moderne leilighet. Så det tok litt tid før Anny Marie ble vant til den åpne løsningen mellom kjøkkenet og stua.

-Det var en overgang å få kjøkkenet inn i stua. Men det fungerer helt fint, forteller 81-åringen.

Også mannen hennes Ola trives nå veldig godt i dere nye, lettstelte tilværelse.

-Dette er akkurat passe stort for oss og ingenting må fikses. Det er så trygt og godt å vite at man ikke trenger å koste på noe, slår Anny Marie fast som legger til at det bor veldig hyggelige mennesker på Hemmingstadtoppen.

Anbefaler Hemmingstadtoppen

Per Åge er ikke tvil om at han anbefaler Hemmingstadtoppen til andre som også drømmer om å bo i ny, flott leilighet. Allerede har han og kona Mai Brit hatt flere på besøk som har hatt lyst til å se nærmere på bokvalitetene her.

-Det er veldig mye positivt. Kvaliteten på bygget er veldig god, slår han fast. Per Åge ønsker spesielt å trekke frem den gode lydisoleringen samt de moderne oppvarmingsløsningene som absolutt gir positive utslag på strømregningen. 

-Vi hører ingen lyder utenfra. Det er 3-lags vinduer her, så selv om flere av dem strekker seg fra gulv til tak, så er det en voldsomt god lydisolering i leiligheten. I tillegg sørger de gode løsningene på ventilasjon og oppvarming for at vi har veldig lave strømregninger. Det er også positivt. Så vi er helt sikre på at denne leiligheten er en god investering for oss, slår han fast.

Les mer om leilighetene som nå er til salgs på Hemmingstadtoppen her

Hemmingstadtoppen illustrasjon2.jpeg Illustrasjon fra Hemmingstadtoppen
Hemmingstadtoppen illustrasjon3.jpeg Illustrasjon fra Hemmingstadtoppen

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du å vite mer om boligene på Hemmingstadtoppen? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om for eksempel priser, ledige leiligheter og fremdriftsplan for bygging.