Våre rådgivere – din trygghet

Å bygge nytt hus er en stor investering. Derfor skal du være trygg - gjennom hele prosessen. Våre rådgivere er med deg hele veien – fra ditt første spørsmål, til nøkkelen vris om i døra.

Hos BoligPartner setter vi kompetanse høyt, og våre boligkonsulenter har god erfaring og kunnskap med det å bygge nytt hus. Byggesøknader, kommunale papirer, endringer av planløsninger, økonomiske rammeplaner – boligkonsulentene våre fungerer som rådgivere og hjelper deg med det meste.

Det første som du sikkert lurer på er priser og alternativer for forskjellige hus. Her er det enkleste å ta en liten prat med en av våre boligkonsulenter. De vil kunne gi deg aktuelle prislister og diskutere ulike muligheter. Legg igjen en forespørsel i skjemaet på siden, så tar de kontakt med deg i løpet av kort tid.

Det er ikke til å stikke under en stol at det økonomiske er noe av det viktigste når man skal gå til anskaffelse av nytt hus. I kjøpsprosessen setter boligkonsulentene våre seg derfor ned med deg og setter opp en økonomisk ramme- og finansieringsplan.
Her plottes kostnader for de ulike etappene og tilleggsvalgene inn også. Både hus, håndverkere, tomtearbeid etc. regnes inn i denne planen, slik at den gir deg en totalramme. På denne måten slipper du at overraskelser dukker opp underveis – det gir en trygghet.

Vil du sitte å titte igjennom våre hus i ro og mak så bestill gjerne vår gratis huskatalog her.