Lite ferdighus som passer til deg

Ønsker du å bygge et lite ferdighus? Ta en kikk på våre smarte modeller her.

Liten enebolig som ferdighus

Å kjøpe et stort hus eller en svær leilighet passer ikke for alle. Noen ganger er et lite ferdighus akkurat det man er på jakt etter.

Selv om man ønsker å bygge en liten enebolig, vil du oppleve at planløsningen rommer veldig mye. Våre arkitekter jobber alltid for å sikre smarte løsninger og et godt bomiljø i alle våre hus.

Ta gjerne en kikk på Lugo – et lite ferdighus på 87 kvadratmeter i boareal. Dette er vår minste husmodell. Selv om huset er lite, har det et herlig, åpent kjøkken- og stueområde på over 30 kvadratmeter. Lugo har også to soverom, et bad, overbygget uteplass, carport samt sportsbod. Kanskje er det dette huset som passer perfekt til deg eller din familie.

Lugo - vårt minste ferdighus

Pris på lite ferdighus

Lurer du på hva det koster å bygge et lite ferdighus? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere på BoligPartner sine salgskontorer. De kan gi deg informasjon om priser i ditt område og hvilke tomter og muligheter som finnes. Du finner listen over våre kontorer her. 

Les gjerne mer om våre priser og se priseksempel her.

Lite funkis ferdighus

Hvilken husstil liker du best? Våre ferdighus finnes i alle stilarter. Så enten du liker funkishus, moderne, herskapelig eller et klassisk uttrykk, så har vi hus som passer til deg.

Denne illustrasjonen viser stuen i husmodellen Asti. Dette er et moderne hus på 105 kvadratmeter i boareal.

Lite ferdighus med utleie

Selv om huset er lite, kan vi tilpasse og skreddersy løsninger for deg. Så hvis du ønsker et lite ferdighus med utleie, ser vi gjerne på mulighetene for dette sammen med deg. BoligPartner har dyktige arkitekter med lang erfaring som har hjulpet våre huskunder over hele landet med å tegne inn utleieleilighet eller hybel i mange av våre husmodeller. 

Les gjerne mer om hvordan vi tilpasser våre hus etter kundens ønsker og behov her.

Ferdighus i liten størrelse

Her kan du se noen av våre mindre eneboliger

Ferdighus på ett plan

Er du på jakt etter en enebolig på ett plan. Ta gjerne en kikk på våre mest populære hus på en etasje her