Ferdighus med integrert garasje

Er tomten du skal bygge på liten? Da er det alltid lurt å velge en husmodell som har garasje i bygningskroppen.

Noen ganger er tomten smal. Andre ganger er den kvadratisk, men liten. Eller kanskje du skal bygge på en tomt som ligger i skrått terreng? Da kan det være veldig lurt å kikke nærmer på husmodeller som har garasje i huset.

Garasje i underetasjen

I BoligPartner har arkitektene utviklet mange forskjellige husmodeller med integrert garasje, slik at du får utnyttet tomtearealet ditt best mulig. Hvis du skal bygge på en skrå tomt og ønsker garasje i huset, anbefaler vi deg å kikke nærmere på våre husmodeller Ravenna, Berga, Troia og Garda. Alle disse husene kan tilpasses et skrått terreng, og her får du også med garasje i bygningskroppen.

Illustrasjon av husmodellen Ravenna, med garasje i underetasjen.

Hus på smal tomt

Hvis tomten din er smal, så passer vår husmodell Berga ekstra godt. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen tre soverom. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Illustrasjon av husmodellen Berga, som kan bygges på både flate og skrå tomter. Garasje er integrert i huset.

Hus med dobbeltgarasje

Har du behov for to garasjeplasser? Da vil vi presentere det moderne huset Taranto for deg. Her er alt familien trenger integrert i huset, og det er dobbeltgarasje i underetasjen med direkte inngang til huset.

Husmodellen Taranto

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se alle våre hus med garasje

Her kan du klikke deg videre til oversikten som viser alle våre husmodeller som har garasje integrert i huset