Boligpartner
Bruksareal
340 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
3 bad

Herskapelig vinkelhus på ett plan

Lundegaard er vår store, luksuriøse og herskapelige hus på 340 kvadratmeter der alt er samlet på ett plan.

Dette herskapelige huset er bygget i vinkel med en raus voksensone med soverom, stort bad og walk-in closet. I samme fløy finnes også tv-stue, dobbel garasje og sportsbod. Hovedfløyen har to identiske soner med hvert sitt soverom, walk-in closet og bad.

Det romslige kjøkkenet har skyvedører inn til både stue og spisestue hvor begge har direkte utgang til hver sin store, overbygde uteplass. Her er det fantastisk å nye livet utendørs. 

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Herskapelige Lundegaard er pyntet til jul i spisestue og stue Herskapelige Lundegaard er pyntet til jul i spisestue og stue

Klikk her for å se alle våre herskapelige hus

BRA total:
378 m2
BRA bolig:
340 m2
P-rom:
284 m2
Bebygd Areal:
427 m2
L x B:
28.7 x 25.5 m
Soverom:
3
Bad:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Plantegning og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Illustrasjon av stuen i herskapelige Lundegaard hvor alt er samlet på ett plan

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her