Boligpartner

Bygt

Adresse:
Stålhaugen 11, 6065 Ulsteinvik
Veibeskrivelse

Velkommen til BYGT AS, din BoligPartner-forhandler med kontor i Ulsteinvik. Vi er her for å vere din guide gjennom heile byggeprosessen, frå den tidlege planlegginga til den etterlengta overtakinga. Vårt mål er å gjere heile opplevinga så saumlaus og forutsigbar som mogleg - for våre kundar.

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Historia til BYGT.

Røtene til Bygt AS går heilt tilbake til 2002. Vi har vore med på å forme landskapet i vår region i over to tiår, med vèl 270 prosjekt i form av einebustadar, fritidsbustadar og leiligheiter i samarbeid med BoligPartner. Vår erfaring er din tryggheit!

Vår dedikasjon til kvalitet, og fagmiljøet vårt, har gjort oss til ein betydeleg aktør innan hus- og hyttesegmentet i vårt område.

Vi er stolte av å vere BoligPartner sin representant i områda Fjord, Hareid, Ulstein, Herøy, Sande i Møre og Romsdal, Stranda, Sykkylven, Vanylven, Volda og Ørsta. Kvar stad har sitt unike preg, og vi tilpassar våre prosjekt til å spegle landskapet og behov.

Vi har no flytta vårt kontor til Ulsteinvik. Dette markerar ei ny epoke for oss som selskap. Dagleg leiar Elisabeth Haugen Brune i Ørsta Byggservice AS, startar no opp det nye selskapet: Bygt AS. Dette er eit symbol på vår forpliktelse til å fortsette vår lange tradisjon med kvalitet og engasjement.

Vi har mange års erfaring med både salg og oppføring av hus, hytter og leiligheiter. Vårt mål er å gjere heile opplevinga så saumlaus og forutsigbar som mogleg - for våre kundar.

Velkomen til BYGT AS, din boligpartner. Saman gjer vi din draumebustad til ein realitet!

Bli bedre kjent med oss på vår nettside - klikk her

Våre ansatte

Portrett av Elisabeth Haugen Brune

Dagleg leiar

Elisabeth Haugen Brune
Portrett av Martine Bøe

Salgskonsulent

Martine Bøe
Portrett av Ingmar Jøsokbakke

Byggeleiar

Ingmar Jøsokbakke

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner.

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer

Boligkonsulent hos BoligPartner sin forhandler Ørsta Byggservice AS, Monika Barstad Rebbestad, ser helt klart at mange kunder ønsker ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.