Boligpartner

BoligPartner Haugesund

Adresse:
Stølsmyr 20, 5542 Karmsund
Veibeskrivelse

Velkommen til vårt BoligPartner-kontor i Haugesund. Her treffer du en dyktig gjeng med god erfaring innen hus- og hyttebygging. Vi hjelper deg med å realisere din drøm, enten du ønsker å bygge ny enebolig, kjøpe en ny leilighet eller investere i ny hytte. Du er alltid velkommen innom oss for en uforpliktende prat.

Våre salgsområder for hus:

Ansatte

Portrett av Arne Walter Kranzmann

Daglig leder

Arne Walter Kranzmann
Portrett av Antonie Pettersen

Salgsleder

Antonie Pettersen
Portrett av Henriette Opheim

Boligkonsulent

Henriette Opheim
Portrett av Stian Andre Hesvik

Byggeleder

Stian Andre Hesvik
Portrett av Odd Arne Malmin

Driftssjef

Odd Arne Malmin
Portrett av Jan Küpferle

Markeds- og HMS koordinator

Jan Küpferle
Portrett av Marianna Sverrisdottir Ellingsen

Hyttekonsulent

Marianna Sverrisdottir Ellingsen
Portrett av Geir Rimestad

Byggeleder

Geir Rimestad

Kjøp ny bolig - få med møbelpakke* til 50.000 kr

Vi i BoligPartner Haugesund vet hvor lyst du har til å innrede ditt nye hjem med splitter nye møbler. Derfor gir vi deg nå en unik mulighet.

Signerer kontrakt innen 1. april 2023 for kjøp av ny enebolig og utvalgte prosjekter fra BoligPartner Haugesund , får med en gratis møbelpakke fra IKEA .

Verdien på møbelpakken er hele 50.000 kroner. Ta kontakt med BoligPartner Haugesund for nærmere informasjon om hvilke prosjekter kampanjen gjelder for.

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Flotte rekkehus på Hemmingstad!

På marka mellom Svehaug og Fjellmyr planlegges nå disse flotte boligene. Ni spennende rekkehus i forskjellige størrelser på Hemmingstad. Her vil du bo i et attraktivt villaområde like utenfor Haugesund. Stille, rolig og nær marka. Samtidig er det kort vei til det glade byliv.

Ta en titt på boligene våre som er til salgs

Stortrives på Hemmingstadtoppen

Bli med hjem til noen av kundene våre som har kjøpt leilighet på Hemmingstadtoppen. Her forteller de om hvorfor de har kjøpt leilighet her og hvordan de trives i sitt nye, moderne hjem.

Les reportasjen her

Tomter søkes

Vi har mange boligkunder som er på jakt etter en tomt å bygge huset sitt på. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Slik kan du tjene penger på tomtesalg

Om oss

BoligPartner opplever stor vekst og satser nå videre i Rogaland med å etablere eget salgskontor i Haugesund. Vi er alltid på jakt etter gode tomter i området. Dette gjelder både enkelt-tomter og større felt. Ta gjerne kontakt med oss.