Boligpartner

Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy

Adresse:
Sjøgata 5, 8006 Bodø
Veibeskrivelse

Velkommen til Arnøybygg AS – din BoligPartnerforhandler i Bodø!

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av John Kristian Karlsen

Daglig leder

John Kristian Karlsen
Portrett av Morten Vågeng

Prosjektleder

Morten Vågeng
Portrett av Solrunn Laastad

Salgssjef

Solrunn Laastad
Portrett av Jon G. Karlsen

Prosjektleder

Jon G. Karlsen
Portrett av Andrzej Szablewski

Prosjektleder

Andrzej Szablewski

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Om oss

Arnøybygg AS er BoligPartners forhandler i Salten, dvs. Bodø, Gildeskål, Meløy, Beiarn, Saltdal, Fauske og Sørfold kommune.

–  Arnøybygg AS er en seriøs og godt forankret bedrift som kjenner markedet sitt inngående. De har ambisjoner om vekst og er allerede i gang med å etablere seg som BoligPartner-forhandler, sier forhandlerdirektør Rune Deglum.

Arnøy Bygg  har per i dag 14 ansatte, og har vært forhandler av Buen Gruppen/Nordic Houses de siste 10 årene.

– For oss var tiden inne for å inngå forhandleravtale med en solid hus- og hytteleverandør som ville bidra til å styrke vår posisjon i lokalmarkedet. Valget falt på BoligPartner, produktene er utmerket for vårt marked og vi føler oss trygge på at Boligpartner vil bidra til å styrke vår vekst i tiden fremover,  sier daglig leder John Kristian Karlsen.

– Vi har dyktige og motiverte arbeidsfolk, gode fasiliteter og et bredt nettverk, så alt ligger nå til rette for en god oppstart, sier Karlsen, som ser frem til å markedsføre BoligPartners produkter.

– Jeg har stor tro på at BoligPartners hus, hytter og flermannsboliger vil treffe godt i markedet her. Markedet er stabilt økende, på en sunn måte. Etterspørselen etter nye boliger er stor, spesielt utenfor Bodø sentrum, hvor det er større tilgang på tomteland, sier Karlsen.