Boligpartner

Ryddig og rask byggeprosess imponerer Halvor Bakke

Med en byggetid på kun litt over et halvt år, nyter nå Halvor Bakke fridagene sine i sin nybygde BoligPartner-hytte på Turufjell.

-Jeg er så imponert over byggeprosessen. Tenk at dere startet opp rundt påsketider i fjor, og allerede til høstferien var hytta ferdig, sier Halvor Bakke til Per-Egil Rese. 

Per-Egil Rese er daglig leder hos BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol. Det er de som har bygget hyttemodellen Nue for Halvor Bakke. Denne hytta er ikke i vårt hovedsortiment, men du kan lese mer om den her.

Ryddig byggeprosess

I dag er Per-Egil Rese på hyttebesøk hos Halvor Bakke. Det er hyggelig å sitte her foran utepeisen mens de oppsummerer og tenker tilbake på byggingen av drømmehytta. 

-Dere ble jo faktisk ferdige hele to uker før avtalt tid også. Det skal nesten ikke gå an, roser Halvor Bakke.

-Ja, alt sammen gikk jo veldig fint, sier Per-Egil Rese, som takker Halvor Bakke for en åpen og fin kommunikasjon gjennom hele prosessen.

-Jeg er også veldig imponert over hvor ryddig byggeplassen var. Det er ikke slik som jeg er vant med når vi pusser opp hytter i Eventyrlig oppussing, forteller Halvor Bakke.

ferdig_hytte_eksteriør_2.jpg Halvor Bakke har besøk av daglig leder hos Bygg Team på Gol, Per-Egil Rese på hytta si Nue fra BoligPartner.

Her lader Halvor batteriene sine

Å sitte her ute, under tak, foran utepeisen er noe av det beste Halvor Bakke vet. For med så mange hektiske hverdager, er det ingenting som føles bedre enn noen rolige dager på sin egen nybygde BoligPartner-hytte. 

-Å være her på hytta er så godt og avslappende. For meg er det en barnslig kribling i hele kroppen over at jeg har fått min egen hytte som jeg har skapt selv sammen med BoligPartner. For å være ærlig, må jeg si at jeg er både rørt og drita stolt av denne hytta, forteller Halvor Bakke.

Magiske timer på uteplassen

Hyttemodellen til Halvor heter Nue. Den er bygget på Turufjell av BoligPartner sin erfarne forhandler Bygg Team på Gol.

Hytta Nue er 84 kvadratmeter stor, har to rause soverom på hovedplanet og ekstra tv-stue samt en suite på loftsplanet. 

Selv er Halvor aller mest fornøyd med den overbygde uteplassen på hytta. Her ute kan han sitte, uansett vær, og bare nyte øyeblikket mens han kjenner varmen fra utepeisen.

-Jeg er opptatt av å være ute, uavhengig av været. Denne flotte utepeisen bruker jeg hver eneste gang jeg er på hytta, og det er bare helt nydelig, beskriver Halvor. 

Se bilder av Halvor Bakke sin hytte på Turufjell

Rause soverom i Nue-hytta

Videre er han også stolt av romløsningen i hytta med sine rause og deilige soverom.

-Jeg ville ikke lage en familiehytte med maks antall sengeplasser. Det skal være plass til alle i hytta og man skal sove godt, slår Halvor fast.

Derfor har Nue fått to store soverom (16 kvm og 10 kvm) på hovedplanet, samt ekstra soverom på loftsplanet.

Inspirasjonen har Halvor Bakke hentet fra sine mange utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk, er det skapt noe nytt og unikt med disse hyttene. De er ikke i vårt hovedsortiment, men ønsker du å vite mer om dem kan du ta kontakt med vår forhandler i området du ønsker å bygge.

Felles for alle de fire hyttemodellene er at du ønskes velkommen til hytta med en sval som er et overbygd inngangsparti. 

For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som du kan åpne helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører slik at du kan åpne opp og viske ut skillet mellom inne og ute. Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling slik at du nesten får en katedralfølelse når du kommer inn hit. 

Turufjell-spisestue_nue.jpg Foto av spisestuen med de store vinduene i hytta til Halvor Bakke.

Halvor Bakke har med seg mye erfaring etter å ha pusset opp rundt 70 forskjellige hytter gjennom TV-serien Eventyrlig oppussing. Nå skulle han for aller første gang bygge en helt ny hytte. Det ble en spennende reise hvor skisser, plantegninger og illustrasjoner skulle forvandles til en ekte drømmehytte. 

-Det er deilig å bygge nytt. Da slipper du å ta hensyn til de valgene som andre har gjort før deg, forteller Halvor.

Så nye løsninger i loftetasjen

Selv om alle rommene var nøye planlagt på forhånd, oppdaget Halvor nye spennende løsninger underveis i byggingen.

-Rommet på loftet ble mye større enn jeg hadde sett for meg. I samarbeid med Bygg Team valgte vi derfor å dele inn arealet litt annerledes. Dermed fikk vi en egen tv-stue her oppe, en ekstra bod, et gjestetoalett, en arbeidsplass og ikke minst et lunt og herlig soverom med utsikt, forklarer Halvor.

Nå er soverommet på loftet en nydelig suite med synlige takbjelker som er lyssatt for å sikre en luftig romfølelse.

Vil inspirere deg

Nå håper Halvor Bakke at drømmehytta Nue på Turufjell vil inspirerer deg til å ta noen utradisjonelle valg.

I hans hytte er det dempa jordtoner som gjelder. Her har han tatt utgangspunkt i hvor hytta ligger, for så å ta naturen, fargene og stemningen utenfor med inn i hytta. 

-Mange tror at mørke farger gjør et rom mindre, men det stemmer ikke. Det blir heller lunere og kanskje mer eksklusivt, forklarer Halvor.

-Tør å tenke utenfor boksen. Gjør dine egne valg og skap din personlige hytte akkurat slik som du ønsker å ha det. 

-Hva er ditt beste tips for å skape en personlig stil i en nybygd hytte?

-Du må ha med noe som har levd før, noe som kan fortelle en historie. Det kan være et møbel, speil, bøker eller noe annet som betyr noe for deg. Her i min hytte har jeg gamle fjøler på veggene, og gamle bærplukkere fremme. I tillegg må du vise frem hvem som bor i hytta. Bruk bilder og fortell hvem dere er, det er et godt tips, svarer han.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Daglig leder hos Bygg Team, Per-Egil Rese

Bli bedre kjent med Bygg Team på Gol

Klikk deg videre og bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Hallingdal.

Klikk her