Sognehus AS

Fjørevegen 19, 6856 Sogndal | Vestland | terje.thorsnes@boligpartner.no

Veibeskrivelse 917 90 817

Salgsområde for:

Sogndal Leikanger Aurland Lærdal Årdal Luster Balestrand Vik Høyanger Hyllestad Gulen Solund
Sunnfjord Kinn (Flora) Askvoll Aurland Balestrand Bremanger Årdal Lærdal Naustdal Sogndal Solund Stryn Vik Hornindal Hyllestad Høyanger Jølster Leikanger Luster Fjaler Flora Førde Gaular Gloppen Gulen

Velkommen til Sognehus AS som er vår eneste forhandler og salgskontor i Sogndal. Det er kun Sognehus AS som har tillatelse til å selge og bygge BoligPartner sine hus i Sogndal-området.

Ansatte

VI søker tømrarar

Er du ein stolt tømrar? Som er kvalitetsbevisst og har erfaring med bygging av einebustad, fleirmannsbustad eller hytte? BoligPartner Sogndal - Sognehus opplever stor vekst og no søker vi etter sjølvstendige, dyktige tømrarlag og tømrerfirmaer til våre byggeprosjekt i Sogn og omegn.

Bli bedre kjent med oss

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Sognehus AS

Se våre boligprosjekter til salgs

Nyheter

Her finner du BoligPartner sin forhandler i Sogndal

Se på kartet hvor Sognehus AS holder til
Loading map...

Om oss

Velkommen til BoligPartner Sogndal og Sognehus AS  – Det er stor etterspørsel etter nye boliger og eneboliger i våre kommuner og mange som ønsker å bygge nytt, sier daglig leder, Terje Hove Thorsnes. 

Sognehus AS (tidligere TD Bygg og Montering AS) ble etablert 1. april 2013 da nåværende daglig leder, Terje Hove Thorsnes, slo seg sammen med Steinar Dahl. Begge har bred erfaring fra byggebransjen, og Sognehus har jobbet tett med Sogndal kommune, hovedsakelig med rehabilitering av eksisterende bygg. De har også bygget boliger og priset arkitekttegnede hus.

– BoligPartners produkter er markedsledende når det gjelder kvalitet og design. Vi er stolte av å være forhandler av Norges beste konsept innenfor norsk trehusproduksjon, sier Thorsnes.

Som BoligPartner-forhandler kan Sognehus AS tilby BoligPartners eneboliger, leiligheter i flermannsboliger og hytter - og det er kun vi som har lov til å selge og bygge BoligPartner sine hus i Sogndal-området.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!