Agderhus AS

Agderhus AS

Barstølveien 50f, 4636 Kristiansand | Vest-Agder | kristiansand@boligpartner.no

Veibeskrivelse 400 47 315

Salgsområde for:

Kristiansand Vennesla Lillesand Birknes Arendal Froland Gjerstad Grimstad Risør Tvedestrand Vegårshei Åmli

Velkommen til Agderhus. Vi hjelper deg med å realisere din boligdrøm i Kristiansand, Vennesla og Lillesand. Om du er på jakt etter ny bolig, ser på muligheten til å fradele tomt eller har tilgang til områder for utvikling, vil Agderhus være en god samarbeidspartner til å realisere dine drømmer. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende husprat.

NB: Fredag 1. juni er offisiell åpningsdag av kontoret vårt, og i dagene før vil det komme flere spennende kampanjetilbud. Følg med!

Ansatte

Se våre boliger til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Agderhus er en kvalitetsbevisst bedrift med profesjonalitet som primærfokus. Med utspring i Kristiansand har vi sterk forankring på Sørlandet innen utvikling, salg og oppføring av hus, hytter og leiligheter.

Gjennom samarbeidet med Boligpartner sikres alle boliger god kvalitet i planleggings-, prosjekterings-, og byggefasene slik at du som kunde kan være trygg på å få levert ett kvalitetsprodukt til avtalt tid og pris.

Mange av våre boliger er tilrettelagt for Husbankfinansiering, og vi hjelper deg som kunde med kartlegging av dine økonomiske rammer og søknad om finansiering.

Vårt kontor finner du på Sørlandstunet i Sørlandparken, like ved Skeidar-bygget.

Velkommen til en hyggelig boligprat hos Agderhus!