Arnøybygg AS - Bodø Nordarnøy

Sjøgata 5, 8006 Bodø | Nordland | salten@boligpartner.no

Veibeskrivelse 926 74 000

Salgsområde for:

Beiarn Bodø Fauske Gildeskål Meløy Saltdal Sørfold

Velkommen til Arnøybygg AS – din BoligPartnerforhandler i Bodø!

Ansatte

BoligPartner-forhandler med kontor i Bodø

Vi er stolt forhandler av BoligPartner. Se vår film og bli bedre kjent med oss i Arnøybygg AS

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

Arnøybygg AS er BoligPartners forhandler i Salten, dvs. Bodø, Gildeskål, Meløy, Beiarn, Saltdal, Fauske og Sørfold kommune. Arnøybygg AS har formell oppstart 13. september 2014, men er allerede godt etablert i sitt område – og er kanskje bedre kjent lokalt som Hytter i Nord AS, som de het tidligere.

–  Arnøybygg AS er en seriøs og godt forankret bedrift som kjenner markedet sitt inngående. De har ambisjoner om vekst og er allerede i gang med å etablere seg som BoligPartner-forhandler, sier forhandlerdirektør Rune Deglum.

Arnøy Bygg  har per i dag 14 ansatte, og har vært forhandler av Buen Gruppen/Nordic Houses de siste 10 årene.

– For oss var tiden inne for å inngå forhandleravtale med en solid hus- og hytteleverandør som ville bidra til å styrke vår posisjon i lokalmarkedet. Valget falt på BoligPartner, produktene er utmerket for vårt marked og vi føler oss trygge på at Boligpartner vil bidra til å styrke vår vekst i tiden fremover,  sier daglig leder John Kristian Karlsen.

– Vi har dyktige og motiverte arbeidsfolk, gode fasiliteter og et bredt nettverk, så alt ligger nå til rette for en god oppstart, sier Karlsen, som ser frem til å markedsføre BoligPartners produkter.

– Jeg har stor tro på at BoligPartners hus, hytter og flermannsboliger vil treffe godt i markedet her. Markedet er stabilt økende, på en sunn måte. Etterspørselen etter nye boliger er stor, spesielt utenfor Bodø sentrum, hvor det er større tilgang på tomteland, sier Karlsen.