Liten ferdighytte som er stor nok

BoligPartner har ferdighytter i mange ulike størrelser. Her kan du lese mer om små ferdighytter som gir store muligheter.

Drømmer du om å eie din egen hytte? Et eget fristed for deg og familien din? Hyttedrømmen står sterkt i Norge, og i vårt sortiment tilbyr vi hytter i ulike stilarter og størrelser.

Illustrasjon av stue og kjøkken i hyttemodellen Skramstad, 46 kvm i boareal. 

Små ferdighytter

Våre små ferdighytter har smarte planløsninger som gir en god utnyttelse av boarealet. Flere av dem har også hems eller mulighet for en hemsløsning, som sikrer deg ekstra fleksibilitet. Les gjerne mer om fordelene med hems på hytta her.

Pris på liten ferdighytte

Lurer du på hva det koster å bygge en liten ferdighytte? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere på BoligPartner sine salgskontorer. De kan gi deg informasjon om priser i aktuelt område og hvilke tomter og muligheter som finnes. Du finner listen over våre kontorer her. 

Les gjerne også vår artikkel hvor vi gir deg et konkret priseksempel på hyttemodellen Midthø.

Se våre minste hytter her

Her kan du se en oversikt over små ferdighytter. Noen av dem egner seg også godt som modulhytter eller anneks hvis du er på jakt etter det.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ferdighytte 50 kvm

BoligPartner har flere ferdighytter under 50 kvm. En av de mest populær er modellen Skramstad fra vår Tur-serie. Denne hytta har et bruksareal på 46 kvm. I den hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir ekstra fleksibilitet.

Illustrasjon av hyttemodellen Skramstad, 46 kvm i bruksareal. 

Vi har de mest fornøyde kundene

Skal du bygge ny hytte? Da kan du trygt velge oss. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi er en trygg leverandør

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene. Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Litt hytteinspirasjon til deg

Klikk deg gjerne videre til vår inspirasjonsside for hytte. Her kan du møte noen av våre kunder og finne mer nyttig informasjon om våre hyttemodeller.