Halvor Bakke bygger hytte, DEL 3

Bli med på innsiden og se hvordan Halvor Bakke innreder sin helt egen hytte, Nue på Turufjell.

Hyttebyggingen til Halvor Bakke går raskt fremover på Turufjell. Nå har han overtatt nøklene til hytta fra BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol. Det betyr at Halvor kan starte opp med det han liker aller best; nemlig selve innredningen og finishen på hytta si.

-Dette er en uvirkelig drøm. Jeg har ønsket å bygge nye hytte i så mange år. At jeg nå får oppleve dette, med min helt egen hyttemodell, er vanskelig å beskrive for meg. Det er så stort og en helt rå følelse, forteller Halvor.

Den lune stemningen

Endelig kan møbler og interiør finne sin rette plass i hytta. Mye er ferdig allerede. Gardinene, som er sydd på mål, er hengt opp og sengetøyet er strøket.

Bli med inn i hytta

Halvor Bakke er i full gang med å innrede den nye hytta si, Nue, på Turufjell

For å skape den lune hyttefølelsen, har Halvor tatt utgangspunkt i hvor hytta ligger.

-Jeg tar naturen, fargene og stemningen utenfor med inn i hytta. Derfor er det dempa jordtoner som gjelder her. Du kan ikke sette inn et hvitt kjøkken i ei fjellhytte, mener Halvor.

Fargene utenfor hytteveggene er tatt med inn i hytta til Halvor. 

Halvor har gått for sorte tak, dører og vinduer. På overflatene har han valgt en kombinasjon av beis, tapet og mineralmaling. Det er skifter på gulvet, vegg til vegg teppe av sisal samt grønn marmor på badet. Den grønne marmoren på baderomsgulvet og i dusjen gjenspeiler mosen utenfor og passer helt nydelig inn i ei fjellhytte.

Her ser du tekstil-tapeten inne på hovedsoverommet

Spennende kontraster

Halvor forklarer at det alltid er kontrastene som gjør ei hytte spennende og personlig. Med sin egen Nue-hytte ønsker han å vise frem mulighetene samt inspirere andre kunder til å tenke litt annerledes. 

-Jeg synes det er kjedelig hvis alle vegger er i grå beis. I min hytte har jeg gjort noen utradisjonelle valg, Derfor er det for eksempel tekstiltapet på veggene i alle soverommene. Det gir et fint brekk, forklarer Halvor.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygging av hytta - trinn for trinn

Hyttebygging på to minutter! Se timelaps fra tomten og følg hele byggingen av Halvor Bakker sin hytte Nue på Turufjell. Hytten bygges av BoligPartner sin erfarne forhandler Bygg Team på Gol.

Testet utepeisen

Selv er Halvor aller mest fornøyd med den overbygde uteplassen som du finner i alle hyttene i hans Lengt-serie. Her ute, under tak, er det mulighet for å installere utepeis.

-Endelig har jeg fått testet utepeisen på hytta mi. Det var helt magisk, forteller Halvor.

Tenk hvor nydelig det blir å sitte her ute, uansett årstid, mens man hører knitringen fra peisen og kjenner den gode varmen den gir.

-I dag har alle bålpanne på hytta, det slipper du her, forteller Halvor.

Illustrasjon som viser modellen Nue med overbygd uteplass og utepeis. 

Uteområdet neste

Selv om mye begynner å komme på plass innvendig i hytta, gjenstår det en del arbeid utendørs.

-Uteområdet skal planeres, og garasje bygges. Jeg gleder meg til alt blir helt ferdig, og til at jeg kan feire jul her på hytta, forteller Halvor.

Følg byggeprosessen til Halvor her

Her kan du lese flere artikler i serien hvor vi følger hele prosessen når Halvor Bakke bygger sin egen hyttemodell Nue på Turufjell.