Drømmehytte i både sjø- og fjelldrakt

Sammen med BoligPartner har Halvor Bakke skapt sin egen drømmehytte. Her viser vi deg hvordan drømmehytten kan fungere utmerket ved sjøen og på fjellet bare ved å endre farger, interiør og materialvalg utvendig.

Ta en nærmere kikk på sjøhytta Sva og fjellhytta Lun i Halvor Bakke og BoligPartner sin Lengt-serie. Planløsningen til disse to drømmehyttene er helt lik, men uttrykket er så totalt forskjellig. Forskjellene ligger i detaljene, fargene, materialvalgene og i interiøret.

Ulike signaturer for drømmehytten

For fjellhytter og sjøhytter i Lengt-serien har fått hver sin signatur. I fjellhyttene benyttes en grovere utvendig kledning og stående panel. Rundt vinduer er det skodder med detaljer som gir assosiasjoner til gamle byggetradisjoner. Inngangsdøren er en stalldør, som gir deg muligheten til å åpne kun den øverste delen av døra. Fargevalget på fjellhyttene er inspirert av fjellets egen fargepalett og med mørke detaljer skapes den lune, avslappede stemningen innendørs.

Til venstre ser du skoddene som en detalj på fjellhyttene og til høyre ser du hvordan skoddene i sjø-signaturen ser ut. 

Sjøhyttene i Lengt-serien gir deg assosiasjoner til det vakre Sørlandet, varme svaberg og deilige lyse tekstiler. Utvendig har denne drømmehytten en liggende, hvitmalt kledning. Rundt vinduene er det en litt lettere type skodder sammenliknet med den du finner i fjellsignaturen. Innvendig i drømmehytten er det valgt lyse farger og fjærlette gardiner. Store vindusflater gir masse dagslys og med skyvedører i stua er det enkelt å invitere lukten av saltvann, sommerblomster og varme svaberg med seg helt inn i drømmehytten.

Til venstre ser du hjørnet med skyvedører i sjøhytta Flø. Til høyre ser du samme hjørne i stua til fjellhytta Lun. 

-Jeg har skapt denne drømmehytta og ved å endre på farger og materialvalg utvendig blir hytta totalt annerledes slik at den passer både på fjellet og ved sjøen, forklarer Halvor Bakke.

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hvordan vil du ha det på drømmehytten?

Hvilke farger liker du best? Ønsker du gresstak, tretak eller steintak på hytta di?

-Vi ønsker å inspirere med å vise våre illustrasjoner av disse drømmehyttene. Men her er det deg som hytteeier som bestemmer hvordan du vil ha det på din hytte, understreker Halvor.

Hans håp og ønske er at folk skal kjenne på en glede og stolthet over hytta si.

-Vi har tenkt på de smarte og gode løsningene for å ha det godt på hytta. Selv får jeg energi og livskvalitet av å være på hytta. Akkurat det ønsker jeg at andre skal få kjenne på også, sier Halvor.

Til venstre ser du soverommet i sjøhytta Flø til høyre ser du soverommet i fjellhytta Nue. Arealet i soverommet er helt likt i begge hyttene, men ved ulike fargevalg og interiørvalg til dette to helt forskjellige soverom. 

Fjellhytter og sjøhytter i Lengt-serien

Her kan du se nærmere på de fire drømmehyttene i Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner. Nue og Lun er fjellhytter mens Flø og Sva er sjøhytter

Les alt om Lengt-serien

Klikk deg videre til vår samleside for å lese mer om vårt samarbeid med Halvor Bakke

Drømmehytten 2022

Har du lyst til å bygge en drømmehytte 2022? I tillegg til de flotte hyttene i Lengt-serien til Halvor Bakke, har BoligPartner et veldig bredt sortiment med hytter i ulike størrelser og stilarter.

Hvordan ser en drømmehytte ut? Liker du best klassiske hytter eller moderne hytter? Har en drømmehytte hems eller kanskje oppstuggu? Ønsker du en hytte på en etasje eller trenger du stor plass slik at drømmehytta di har mange soverom og to bad? 

Drømmehytter ser forskjellig ut. Mens noen ønsker seg det enkle hyttelivet med en prisgunstig hyttemodell, er en drømmehytte for andre veldig stor med plass til flere familier samtidig. Det er derfor BoligPartner har utviklet ulike hyttemodeller slik at alle våre kunder kan finne sin drømmehytte hos oss. 

drømmehytta 2022

Drømmehytta 2022 finner du hos BoligPartner. Her ser du kun et lite utdrag fra våre totalt 43 ulike hyttemodeller som vi har i vårt sortiment. 

Her finner du en drømmehytte

Last ned vår digitale hyttekatalog og start jakten etter drømmehytten 2022 hos BoligPartner.
Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyter stressfrie dager i sin drømmehytte

Bli med til Skeikampen. Her kan du se hvordan familien Berntzen nyter rolige fridager i sin drømmehytte. Det passer ekstra fint siden navnet på hyttemodellen de valgte heter Ro.

Drømmehytten - familiens trygge fristed

Masse familietid og skikkelig avkobling! Ingenting er bedre enn livet på hytten. Bli med på hyttebesøk i Sirdal hvor denne familien har bygd sin drømmehytte.

Drømmehytte på fjellet

For familien Bull er BoligPartner sin hyttemodell Storstuggu selve drømmehytta. Se hvilke tilpasninger de har gjort med planløsningen og les intervjuet her.

Drømmehytter med hems

For mange av våre kunder er det viktig at en drømmehytte har en praktisk hems. Les mer om hytter med hems og hvilke fordeler hemsen gir her