Hyttekatalog - bestill den i dag

Bestill vår digitale hyttekatalog i dag og kom ett skritt nærmere hyttedrømmen. Du kan også bestille en egen hyttekatalog med Halvor Bakke og BoligPartner sine hytter. Denne papirkatalogen sender vi deg per post. Disse hyttene finner du i vår nye Lengt-serie.

Vår digitale hyttebok er proppet med hyttestoff og inspirasjon. For målet med denne digitale hyttekatalogen er ikke bare å presentere våre 32 hytter – det er også å formidle ideer, gi inspirasjon, svare på spørsmål og hjelpe deg å finne den mest optimale hytta for deg og din familie. Nyheter og oppgraderinger

De to spennende hyttenyhetene er ”Bukkehø” og ”Sletthø”. Disse to modellene er et resultat av at BoligPartner nå ønsker å tilby flere og mindre modeller av våre største bestselgere ”Storstuggu” (148 kvm.) og ”Høgvarde” (149 kvm.). Flere av hyttene våre har også fått fasadeendringer for at de i enda større grad skal tilfredsstille kravene til dagens bevisste hyttekjøpere. Vår erfaring tilsier også at flere ønsker å bygge hytte med hems, og nesten halvparten av våre hytter har nå hems eller oppstuggu. 

Hytter for alle behov

Å bygge hytte er utvilsomt en av livets viktigste investeringer. Her, i ditt andre hjem, skal den dyrebare fritiden nytes til fulle. Familien skal samles og nye minner skal skapes. Noen ønsker seg en stor og eksklusiv hytte med plass til mange, mens andre er mer opptatt av friluftsopplevelser og er på utkikk etter en prisgunstig og arealeffektiv hytte. Det finnes dem som drømmer om en tradisjonell hytte med torvtak og hems, mens andre har lyst på en moderne hytte med flatt tak og store vinduer. Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere hytter for alle behov, og i den digitale hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak – bestill den gratis her!

Hyttekatalogen gir deg 160 inspirerende sider med masse nyttig lesestoff. 

Ta det første steget

Å realisere en hyttedrøm er ofte en årelang prosess, og kanskje er denne digitale hyttekatalogen det startskuddet du trenger for å komme i gang. Bestill den gratis nå så mottar du vår katalog rett til din e-post. Her kan du lese inspirerende artikler, og se masse bilder og illustrasjoner av våre flotte hytter. 

En trygg byggeprosess

Etter over 25 år i boligbransjen har BoligPartner blitt en av Norges største tilbydere av hus og hytter. Vi har de siste årene opplevd en enorm vekst i hyttemarkedet, og den brede erfaringen er svært verdifull nå som vi bygger stadig flere hytter. Trygghet og kvalitet er våre to viktigste verdier, og lar du oss realisere din hyttedrøm kan du være sikker på at hytta bygges av dyktige fagfolk i henhold til gjeldende retningslinjer og standarder. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en så enkel byggeprosess som mulig.


Bestill katalog med Halvor Bakke hyttene

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Digital hyttekatalog - bestill her, helt gratis

Inspirerende hyttekatalog til deg. Hytter i flere størrelser, se hyttene i vår hyttekatalog
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hytter i flere størrelser

BoligPartner tilbyr nå flere og mindre modeller med mange av de samme egenskapene som våre største hytter ”Storstuggu” (148 kvm.) og ”Høgvarde” (149 kvm.) - se dem her:

Familiens beste hyttetips til deg

Familien Kristiansen startet sin hyttedrøm med å bestille hyttekatalog fra BoligPartner. Nå har de bygd sin drømmehytte og deler gjerne sine ti beste råd om hyttebygging med deg.

Bestill din hyttekatalog i dag

Så kanskje du også kan nyte fridagene dine på ny hytte slik som Thomas Andersson. Han pendler jorda rundt fra sin hytte på Sjusjølia i Ringsaker.

På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.