Bestill vår hyttekatalog – helt gratis!

Bestill vår hyttekatalog i dag og kom ett skritt nærmere hyttedrømmen.

Vår 160 siders tykke hyttebok er proppet med hyttestoff og inspirasjon. For målet med denne hyttekatalogen er ikke bare å presentere våre 30 hytter – det er også å formidle ideer, gi inspirasjon, svare på spørsmål og hjelpe deg å finne den mest optimale hytta for deg og din familie. 

Hyttekatalog - bestill her, helt gratis

Inspirerende hyttekatalog til deg. Hytter i flere størrelser, se hyttene i vår hyttekatalog
Bestill gratis hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere hytter for alle behov, og i den nye hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak

Beste hyttekatalogen i bransjen

Hyttedirektør, Sten Krogh, mener at BoligPartner med denne katalogen tar hyttesatsingen ett stort skritt videre. 

- Det ligger måneder med produktutvikling og planlegging bak vår ”hyttebok”, og vi er stolte av det sortimentet vi tilbyr. Vi presenterer to helt nye hytter og flere oppgraderte hyttemodeller. I Karakter-serien har vi for eksempel nå hytter fra 64 til 149 kvadratmeter – med og uten hems og oppstuggu, sier hyttedirektør Sten.  

– …og når du har funnet den ideelle hytta for deg og din familie kan en av våre mange salgskontorer, fra Mandal i sør til Hammerfest i nord, være behjelpelig med å realisere din hyttedrøm, legger han til.  


Nyheter og oppgraderinger

De to spennende hyttenyhetene er ”Bukkehø” og ”Sletthø”. Disse to modellene er et resultat av at BoligPartner nå ønsker å tilby flere og mindre modeller av våre største bestselgere ”Storstuggu” (148 kvm.) og ”Høgvarde” (149 kvm.). Flere av hyttene våre har også fått fasadeendringer for at de i enda større grad skal tilfredsstille kravene til dagens bevisste hyttekjøpere. Vår erfaring tilsier også at flere ønsker å bygge hytte med hems, og nesten halvparten av våre hytter har nå hems eller oppstuggu. 

Hytter for alle behov

Å bygge hytte er utvilsomt en av livets viktigste investeringer. Her, i ditt andre hjem, skal den dyrebare fritiden nytes til fulle. Familien skal samles og nye minner skal skapes. Noen ønsker seg en stor og eksklusiv hytte med plass til mange, mens andre er mer opptatt av friluftsopplevelser og er på utkikk etter en prisgunstig og arealeffektiv hytte. Det finnes dem som drømmer om en tradisjonell hytte med torvtak og hems, mens andre har lyst på en moderne hytte med flatt tak og store vinduer. Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere hytter for alle behov, og i hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak – bestill den gratis her

Hyttekatalogen gir deg 160 inspirerende sider med masse nyttig lesestoff. 

Ta det første steget

Å realisere en hyttedrøm er ofte en årelang prosess, og kanskje er denne hyttekatalogen det startskuddet du trenger for å komme i gang. Bestill den gratis nå så kan du snart lese inspirerende artikler, og se masse bilder og illustrasjoner av våre flotte hytter. 

En trygg byggeprosess

Etter snart 25 år i boligbransjen har BoligPartner blitt en av Norges største tilbydere av hus og hytter. Vi har de siste årene opplevd en enorm vekst i hyttemarkedet, og den brede erfaringen er svært verdifull nå som vi bygger stadig flere hytter. Trygghet og kvalitet er våre to viktigste verdier, og lar du oss realisere din hyttedrøm kan du være sikker på at hytta bygges av dyktige fagfolk i henhold til gjeldende retningslinjer og standarder. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en så enkel byggeprosess som mulig.

Hytter i flere størrelser

BoligPartner tilbyr nå flere og mindre modeller med mange av de samme egenskapene som våre største hytter ”Storstuggu” (148 kvm.) og ”Høgvarde” (149 kvm.) - se dem her: