Boligpartner

Ønsker du å realisere hyttedrømmen?

Vi er stolte av å ønske deg velkommen til Renåfjellet i Rendalen. Et flott sted for deg som drømmer om hyttelivet på fjellet.

Om Renåfjellet

Renåfjellet - høystandard solrike tomter i Rendalen

Her får du flotte skiløyper og turstier rett utenfor hytteveggen. Uten tvil et perfekt område for deg som liker å være utendørs - både sommer og vinter.  

Området er åpent og solrikt. Vegetasjonen består for det meste av mosedekt grunn og spredte furutrær. 

Renåfjellet ligger cirka to timer fra Hamar og cirka tre timer fra Oslo med bil. Det er helårsvei helt frem til tomtene. I Renåfjellet er det mange aktivitetsmuligheter uansett årstid. Her finnes en familievennlig alpinbakke og oppkjørte langrennsløyper. Det er også flotte muligheter for å fiske i dette området. 

Om sommeren kan du bade i dammen på toppen av alpinalnegget på 850 moh. Du kan ta deg supre sykkelturer på de mange turstiene og skogsbilveiene eller gå på fine fjell- og toppturer. Området er også tilrettelagt med grillplasser og varmestue, benker, skiutleie, kafeteria, pub og afterski. På Åkerstrømmen er det butikker. 

BF Bygg Alvdal AS er BoligPartner sin dyktige hytteforhandler i dette området. De har mange spennende tomter og tar deg gjerne med å visning. 

Meld din interesse

Har du lyst til å vite mer om Renåfjellet. Her kan du melde din interesse.

Hytter til tomtene

Disse hyttene fra BoligPartner passer flott inn på hyttetomtene. Husk at alle våre hytter kan kundetilpasses.