Tenk å kunne tilbringe fritiden din i her i ny, moderne hytte i ly for nordavinden helt nede ved fjæresteinene. Årøybukt hyttefelt gir deg sol hele dagen og panoramautsikt mot de majestetiske Lyngsalpene. Nå er det ledige tomter her på dette fantastiske hyttefeltet som byr på alt en aktiv familie ønsker seg - året rundt.

Presis Bolig AS er stolte av å kunne vise frem 15 store hyttetomter i byggetrinn 2 på Årøybukt. Kjøp tomt her og velg en hyttemodell fra Presis Bolig sin dyktige leverandør og samarbeidspartner BoligPartner

Det er nydelig utsikt til både fjord og fjell fra alle de 15 tomtene. Her er det også sikker infrastruktur med helårsvei frem til alle tomtene. Denne vil bli brøytet og vedlikeholdt mot en fast årlig kostnad. Det er også kommunalt vann / avløp og fiberløsninger fra Troms Kraft på feltet.     

Spektakulær natur

Med sin unike beliggenhet øst for Lyngsalpene er disse hyttetomtene helt perfekte for alle som drømmer om å våkne opp til fantastisk utsikt. Her er du i ett med spektakulær natur og kan nyte arktiske opplevelser med brevandring og toppturer. Enten du elsker å bestige majestetiske fjell eller trives best med litt roligere familieturer, lokker naturen rundt hytteveggen dere med ut på minnerike turer i det fri. 

Sjøfiske rett utenfor hyttedøra

Lyngenfjorden byr på spennende fiskemuligheter for hele familien. Gled deg til følelsen av kvikke napp i stanga enten du fisker fra land, egen båt eller drar ut med en fisker på dagstur. Fra hyttefeltet er det også kort vei til frodige Årøya med sin naturlige havn for fiskere før i tiden. Har du egen båt? Fra hyttefeltet er det kort vei til en småbåthavn. Det foreligger konkrete planer om å etablere egen småbåthavn i tilknytning til hyttetomtene til delfelt 2. I disse planene foreligger det også å lage til et naustområde, flere grillplasser og nye turstier.

Området er også svært attraktivt for deg som trives ute på jakt og for alle som liker kulturhistorie. Årøybukt ligger i et område med mange kulturhistoriske innslag. Opplev hvordan andre verdenskrig satte sitt preg på området med vandringer i krigshistoriske omgivelser. 

Se våre hytter for salg

Her kan du se hva vi har til salgs på Årøybukt akkurat nå

Se film fra hyttefeltet

Ta en kikk på filmen vår og se hvor flott disse hyttetomtene ligger i terrenget

Se tomtene på kartet

Se på kartet hvor de ulike tomtene i delfelt 2 ligger. Det er nydelig utsikt til både fjord og fjell fra alle de 15 tomtene.

Lyst til å oppleve hyttefeltet?

Registrer deg her så kan vi ta deg med på privat visning i området
Jeg ønsker en privat hyttevisning
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se bilder fra vakre Årøybukt

Velg hyttemodell fra BoligPartner

BoligPartner har hyttemodeller for alle. Uansett om du er av den tradisjonelle typen som ønsker torvtak og hems på hytta, eller om du tenker mer moderne og ønsker noe nyskapende og innovativt – ja, så har BoligPartner det. Vi i Presis Bolig kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Ønsker du endringer i planløsningen, kan denne naturligvis tilpasses slik at du får et fritidssted som passer dine behov. Her viser vi deg noen av de totalt 35 hyttemodellene fra BoligPartner.

Se alle hyttemodeller

Bestill hyttekatalog fra BoligPartner og se detaljer og bilder av alle hyttemodeller
Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Aurora Spirits - la deg imponere

Rett i nærheten av tomtene ligger et av verdens nordligste destilleri, Aurora Spirits. Stedet er også et visningssenter hvor du kan få oppleve produksjonen på nært hold, kjøpe smaksprøver og avrunde besøket med god mat. Stedet er blitt verdenskjent for sine produkter blant annet gjennom merkenavnet «Bivrost».Her er det også muligheter til å leie sauna og jacuzzi eller delta på guidet omvisninger i nærområdet.

Bli med ut på tur

Årøybukt ligger i umiddelbar nærhet til et av Lyngens vakreste turterreng.

Her kan du velge mellom lette turer i nærområdet eller sette startpunkt ved Fastdalen. Herfra kan du vandre ut på overnattingstur til Jægervatn/ Lenangen eller gå slakere turer mot Varddu / Rottenvik. Elvejordsvannet og Rottenvikvannet er også populære turdestinasjoner her.

Du finner også mange av Den Norske Turistforening sine hytter i Lyngen-området. Hyttene ligger skånsomt plassert inn i terrenget, ofte i tilknytning til eldre setervoller hvor det tradisjonelt har vært overnattingsmuligheter. Hyttene er absolutt verdt et besøk – ta turen du også å kjenn på den uformelle og koselige stemningen. 

 

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet for å melde din interesse så holder vi deg oppdatert
Meld interesse for dette hytteområdet
Dette feltet er påkrevd
Har du tomt?

Samtykker