Boligpartner

Sognehus AS

Adresse:
Fjørevegen 19, 6856 Sogndal
Veibeskrivelse

Velkommen til Sognehus AS som er BoligPartner sin erfarne forhandler i Sogndal. Det er kun Sognehus AS som har tillatelse til å selge og bygge BoligPartner sine hus i Sogndal-området.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Geir Erik Røysi

Daglig leder / boligkonsulent

Geir Erik Røysi
Portrett av Terje Hove Thorsnes

Byggeleder / boligkonsulent

Terje Hove Thorsnes

BoligPartner i Sogndal - Sognehus AS søker tømrarar

Er du ein stolt tømrar? Som er kvalitetsbevisst og har erfaring med bygging av einebustad, fleirmannsbustad eller hytte? BoligPartner Sogndal - Sognehus opplever stor vekst og no søker vi etter sjølvstendige, dyktige tømrarlag og tømrerfirmaer til våre byggeprosjekt i Sogn og omegn.

Les meir her

Våre hyttefelt til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs-annonser på finn.no

Om oss

Velkommen til BoligPartner Sogndal og Sognehus AS  – Det er stor etterspørsel etter nye boliger og eneboliger i våre kommuner og mange som ønsker å bygge nytt, sier byggeleder/boligkonsulent Terje Hove Thorsnes. 

Sognehus AS (tidligere TD Bygg og Montering AS) ble etablert 1. april 2013 da Terje Hove Thorsnes, slo seg sammen med Steinar Dahl. Begge har bred erfaring fra byggebransjen, og Sognehus har jobbet tett med Sogndal kommune, hovedsakelig med rehabilitering av eksisterende bygg. De har også bygget boliger og priset arkitekttegnede hus.

– BoligPartners produkter er markedsledende når det gjelder kvalitet og design. Vi er stolte av å være forhandler av Norges beste konsept innenfor norsk trehusproduksjon, sier Thorsnes.

Som BoligPartner-forhandler kan Sognehus AS tilby BoligPartners eneboliger, leiligheter i flermannsboliger og hytter - og det er kun vi som har lov til å selge og bygge BoligPartner sine hus i Sogndal-området.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!