Boligpartner

Eiendom i Fokus avd. Molde

Adresse:
Molde
Veibeskrivelse

Velkommen til Eiendom i Fokus sin avdeling i Molde. Kontoret er betjent etter avtale og vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en trivelig boligprat. Vi tar gjerne turen hjem til dere om ønskelig.

Ansatte

Portrett av Espen Ludvigsen

Økonomi- og kvalitetsansvarlig

Espen Ludvigsen
Portrett av Ole Anders Lund

Salgs- og markedsansvarlig

Ole Anders Lund
Portrett av Tor Jonny Kirkhaug

Boligkonsulent

Tor Jonny Kirkhaug
Portrett av Jan Terje Sagvik

Byggeleder

Jan Terje Sagvik
Portrett av Jan Olav Aandahl

Byggeleder

Jan Olav Aandahl

Derfor lønner deg seg å kjøpe nytt hus

Lurer du på om du skal kjøpe en brukt bolig eller investere i noe som er helt nytt? Ta en kikk på disse 10 gode grunnene til å bygge et flunkende nytt hjem til deg og familien din.

Klikk her

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Om oss

Eiendom i Fokus er forhandler av Boligpartner sine nydelige hus og hytter på Nordmøre og Romsdal. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen eller hytten slik at akkurat dine ønsker og behov oppfylles. Hos oss finner du lokale leverandører som samarbeider med Norges største fagmiljø innen trehusbebyggelse hos BoligPartner.

Våre kunder utvikler sine hus eller hytter sammen med oss. Her får dere arbeide direkte med våre arkitekter som sikrer hurtigere avklaringer og godt eierskap til deres fremtidige bolig eller hytte. Dette kombinerte med norske produktleverandører får du levert et hus i høy kvalitet.

Vi leverer byggesett, bygg som er ferdig utvendig eller nøkkelferdige boliger/hytter. Ved valg av oss, bistår vi med hele prosessen fra planlegging, prosjektering, søknader og utføring på byggeplass til ferdigstillelse. Våre egne byggeledere med erfaring sikrer den nødvendige fremdriften og tryggheten. 

Våre kontorer:

  • Nordmøre og Romsdal: Nedre Enggate 5-7, 6509 Kristiansund
  • Trøndelag: Trondheimsveien 7, 7200 Kyrksæterøra (etter avtale)
  • Molde: Betjenes fra vårt hovedkontor i Kristiansund. Våre boligkonsulenter møter deg gjerne i Molde m/omegn etter avtale.