Boligpartner

Eiendom i Fokus avd. Molde

Adresse:
Fannestrandvegen 85, 6416 Molde
Veibeskrivelse

Velkommen til Eiendom i Fokus sin avdeling i Molde. Kontoret er betjent etter avtale og vi er klare til å hjelpe deg med å realisere din bolig- eller hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en trivelig boligprat. Vi tar gjerne turen hjem til dere om ønskelig.

Signer kontrakt på bolig - få med strømkontrollpakke

Våre kunder skal ha energieffektive boliger. Derfor leverer Eiendom i fokus strømkontrollpakke til alle som signerer kontrakt på enebolig eller fritidsbolig.

Les mer

Vi søker tømrere

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter på Nordmøre og i Romsdal.

Henvendelser rettes til daglig leder:

Espen Ludvigsen

Tlf: 71 66 1000

eiendomifokus@boligpartner.no

Ansatte

Portrett av Espen Ludvigsen

Daglig leder

Espen Ludvigsen
Portrett av Ole Anders Lund

Salgs- og markedsansvarlig

Ole Anders Lund
Portrett av Trude Hultgren Sæther

Kontorleder / Verneombud

Trude Hultgren Sæther
Portrett av Jan Terje Sagvik

Byggeleder

Jan Terje Sagvik
Portrett av Monika Karasch

Økonomi/HR

Monika Karasch

Bli bedre kjent med BoligPartner sin forhandler i Molde

Se vår film og bli bedre kjent med oss i Eiendom i Fokus

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Om oss

Eiendom i Fokus er forhandler av Boligpartner sine nydelige hus og hytter på Nordmøre og Romsdal. Vi hjelper deg med å tilpasse boligen eller hytten slik at akkurat dine ønsker og behov oppfylles. Hos oss finner du lokale leverandører som samarbeider med Norges største fagmiljø innen trehusbebyggelse hos BoligPartner.

Våre kunder utvikler sine hus eller hytter sammen med oss. Her får dere arbeide direkte med våre arkitekter som sikrer hurtigere avklaringer og godt eierskap til deres fremtidige bolig eller hytte. Dette kombinerte med norske produktleverandører får du levert et hus i høy kvalitet.

Vi leverer byggesett, eiendom som er ferdig utvendig eller nøkkelferdige boliger/hytter. Ved valg av oss, bistår vi med hele prosessen fra planlegging, prosjektering, søknader og utføring på byggeplass til ferdigstillelse. Vår egen byggeleder med lang erfaring sikrer den nødvendige fremdriften.

Det helhetlige “bildet” er viktig, derfor har vi også unike finansieringsmuligheter for våre kunder som muliggjør byggelån (1 %) og boliglån med gode betingelser i samarbeid med lokal bank.

Våre kontorer:

Nordmøre: Nedre Enggate 5, 6509 Kristiansund (salgskontor) Nedre Enggate 6, 6509 Kristiansund (byggeledelse)

Romsdal: Fannestrandvegen 85, 6416 Molde