Boligpartner

Vi har landets mest tilfredse eneboligkunder i 2021

Aller flest fornøyde BoligPartner-kunder i 2021, var det forhandler Bygg Team på Gol som har. Det kommer frem på Prognosesenteres bransjemåling for 2021.

Utmerkelsen «årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden på eneboliger som gjør det best på kundetilfredshet. Dette måles på en skala fra 0 til 100.

Bygg Team på Gol fikk utrolige 90 poeng i KTI-målingen. Dermed er Bygg Team det aller beste salgskontoret på kundetilfredshet i hele BoligPartner-systemet. Totalt sett oppnådde BoligPartner 78 poeng, og gikk dermed helt til topps i den nasjonale målingen.

Undersøkelsen blir gjennomført av Prognosesenteret ved henvendelse til alle nye boligkunder, noen uker etter overtakelse. 

Stolt leder på Gol

– Dette er en gjev utmerkelse som betyr utrolig mye for oss og vi må takke alle våre gode kunder som har tatt seg tid til å svare på disse undersøkelsene, for det er den eneste måten vi kan bli bedre på. Vi jobber hele tiden for å ha fornøyde kunder, for de vil alltid være våre beste ambassadører. Dette er derfor den beste tilbakemeldingen vi kan få, og jeg må gi ros til våre dyktige og dedikerte medarbeidere i alle ledd, fra kundemottak, salg, prosjektledelse, baser og tømrere ute på byggeplassen, og ikke minst våre faste underleverandører. Dette er resultatet av et godt lagarbeid i et godt arbeidsmiljø, og vi er både stolte og glade! Dette gir oss motivasjon til å stå på videre, sier Per-Egil Rese, daglig leder for Bygg Team på Gol, som har vært BoligPartner sin forhandler i Hallingdal gjennom de siste 20 år.

God kommunikasjon er nøkkelen 

BoligPartner opplever at det er viktig for kundene å delta i hele byggeprosessen. De prøver derfor å involvere kundene aktivt.

–Vi etterstreber alltid å bygge bånd mellom byggeleder og kunde, slik at kunden kan følge med på alt underveis både gjennom bilder og kommunikasjon. Denne utmerkelsen med landets mest fornøyde kunder bekrefter at vi gjør noe riktig, og så skal vi fortsette å jobbe for å ha strålende fornøyde kunder, sier Tom J. Dahl som er Forhandlerdirektør i BoligPartner.

–Vi ser at kundene våre etterspør mer og god informasjon gjennom hele prosessen enn tidligere. Vi har derfor de siste årene jobbet for å forbedre alt fra interne kontrollrutiner, til å sikre sømløse prosesser underveis, ryddighet på byggeplass, og generelt styrket kommunikasjon gjennom hele driftsfasen, forklarer Eskild Wedvik som er leder for selskapets egeneide distriktskontorer.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bli bedre kjent med Bygg Team

Klikk deg videre til salgskontorsiden til Bygg Team på Gol her og bli bedre kjent med forhandleren som fikk flest fornøyde kunder i hele BoligPartner-systemet i 2021.

Klikk deg videre her