Boligpartner

Norges største hyttekommune

Sjusjøen ligger i Ringsaker kommune, som er Norges største hyttekommune. Her finnes det i dag mer enn 6 500 hytter og fritidseiendommer og veksten fortsetter.

Vi synes ikke det er rart at Ringsaker kommune er blitt Norges største hyttekommune. Veksten fortsetter - vil du være med? I denne kommunen er det lagt til rette for ytterligere 2.000 hytter i årene som kommer.

Med dagens infrastruktur kan du reise fra asfalten i Oslo og være fremme på Sjusjøen på cirka to timer. Firefelts E6 fra Oslo strekker seg i dag helt opp til Kolomoen, rett sør for Hamar.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.