Boligpartner

Kjøp eneboligtomt - få med gratis plen

ferdigplen_kampanje.jpg

SE VÅR KAMPANJE: Alle kunder som signerer kontrakt med BoligPartner i Hamar eller BoligPartner Elverum for kjøp av eneboligtomt innen 15. juni 2023, får med ferdig lagt plen på inntil 250 kvm*.

Vi ønsker å gi deg en best mulig start på ditt boligprosjekt. Tenk hvor deilig det blir å kunne flytte inn i et nytt hus, uten å måtte tenke på uteområdet. Med ferdigplen er gresset på plass med en gang. Du slipper å vente hele sommeren på at gresset skal gro.

Kampanjetilbudet gjelder fra NÅ og frem til og med 15. juni 2023. BoligPartner leverer plenen på din tomt. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer fra BoligPartner.

Ønsker du å vite mer om kampanjetilbudet?

BoligPartner Hamar

Portrett av Kjetil Noren

Boligkonsulent

Kjetil Noren

Tlf 95 78 10 22 Send epost
BoligPartner Hamar Brygga 11, 2317 Hamar Tlf 41 74 27 00 | Send epost

BoligPartner Elverum

BoligPartner Elverum Storgata 24, 2406 Elverum Tlf 47 90 98 38 | Send epost

Ledige boligtomter - 15 min. fra Hamar sentrum

Har du sett vårt hyggelige boligfelt på Slettvoll i naturskjønne Vang? Her er tomteprisene lavere enn i sentrum. Bo trygt og godt med naturen tett på. Her er skiløyper og turterreng rett utenfor døren, samtidig som Hamar sentrum med sine opplevelser, aktiviteter og kulturtilbud venter kun et lite kvarter unna.

Les om Slettvoll her

Ingeberglia - livet på landet, rett ved byen

Har du sett vårt nye, spennende boligområde på Ingeberg? Her på Ingeberglia kan du velge mellom arealeffektive boliger eller boligtomter med valgfri enebolig fra BoligPartner.

Les om Ingeberglia her

Smestadtoppen 2

Bo sentrumsnært i Elverum, med skogen kun ett minutt unna!

Les om Smestadtoppen 2