Boligpartner
Ingeberglia

Landlig idyll ved Hamar!

Nå kan du sikre deg ny bolig på Ingeberg, med kort vei til både by og natur.

Se priser og plantegninger

Spar opp til kr 5 000,- i lånekostnader per måned

Tomannsboligene og firemannsboligene på Ingeberglia er forhåndsgodkjente for finansiering i Husbanken. Boligrenten i Husbanken er per 1. mars 2024 mer enn 1 % lavere enn i tradisjonell bank, noe som gjør at du sparer opp til kr 5 000,- hver eneste måned.

Les om boliglån i Husbanken

Velkommen til Ingeberglia!

BoligPartner utvikler Ingeberglia, et nytt boligfelt på populære Ingeberg. Her bygges det eneboliger i kjede, tomannsboliger, firemannsboliger og eneboliger. Her er noe for alle!

Boligfeltet ligger solrikt og landlig til, samtidig som Hamar sentrum kun er 10 minutters kjøretur unna.

Vi er godt i gang med opparbeiding av infrastruktur for Ingeberglia.

Ta kontakt for visning

Boligvelger

- Boliglån i Husbanken er en gulløsning

Økonom Lene Drange, kjent fra TV-programmet Luksusfellen, mener det er svært gunstig å få boliglån i Husbanken.

Les hvorfor her

Flere lekeplasser i nærområdet

På Ingeberglia opparbeides det flere lekeplasser i kort avstand fra boligene. På baksiden av eneboligtomtene blir det vel-lekeplass med blant annet grillplass, ballbane med gress, klatrestativ i tillegg til akebakke vinterstid.

På nedsiden av eneboligene i kjede blir det et stort parkområde med sitteplasser, ballbane med grus som blir skøytebane vinterstid, basketballbane og treningsapparater.

Et trygt sted å bo hvor barn og voksne kan møtes!

Vi er i gang med bygging på Ingeberglia

Moderne tomannsbolig

På Ingeberglia skal det bygges 3 tomannsboliger med integrert carport. Hver bolig består av 5 soverom, 2 bad og vaskerom.

Bo enkelt og praktisk i disse flotte boligene på Ingeberglia.

  • 5 soverom.
  • 2 bad.
  • Eget vaskerom.

Se priser og plantegninger

Tomannsboligene på Ingeberglia er forhåndsgodkjente i Husbanken. Boligrenten i Husbanken er mer enn 1 % lavere enn i tradisjonell bank, noe som gjør at du kan spare opp til kr 5 000,- hver mnd. Les mer her

Praktiske leiligheter

Er du på utkikk etter noe litt mindre? Da kan en leilighet i firemannsboligene være noe for deg. Du kan velge mellom leiligheter med 1-2 soverom. Alle enhetene får sin egen balkong og leilighetene i 1.etasje får i tillegg en liten hageflekk.

  • 1-2 soverom.
  • Tilhørende carport med bod.
  • Egen uteplass.

Se priser og plantegninger

Firemannsboligen på Ingeberglia er forhåndsgodkjente i Husbanken. Boligrenten i Husbanken er mer enn 1 % lavere enn i tradisjonell bank, noe som gjør at du kan spare opp til kr 3 000,- hver mnd. Les mer her

Moderne boliger for aktive familier

Nå har du mulighet til å bo i helt ny enebolig i kjede på vakre Ingeberglia. Her skal vi bygge eneboliger med noe ulik planløsning slik at du kan velge en variant som passer deg. Boligene består av 3-4 soverom og flere fine uteplasser.

Med enebolig i kjede på Ingeberg får du plassen du trenger, men får mindre jobb med hagearbeid og vedlikehold. Mer fritid til å gjøre det du vil!

Se plantegninger og priser

Bygg ditt drømmehus

Vi er godt i gang med oppføring av flere eneboliger på Ingeberg og det er fortsatt tomter igjen. Vi har mange husmodeller du kan bruke som inspirasjon til ditt hus, men det er mulig å flytte både tak og vegger for å få det akkurat slik du ønsker det.

Les mer om tomtene her

Beliggenhet

Ingeberg er et koselig og trygt område like utenfor Hamar sentrum. Ingeberglia ligger solrikt til med attraktivt turterreng like utenfor døra. Gled deg til forfriskende skiturer på vinterstid eller flotte skogsturer i marka. Senk skuldrene og fyll lungene med frisk luft fra skogsområdene som ligger i umiddelbar nærhet.

Ingen køer, ingen rush-trafikk og ingen bekymring for om du rekker å hente i barnehagen.

Nærområdet

Ønsker du visning?

Vi tar deg gjerne med på visning på byggeplass. Trykk på knappen under så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

Prospekt Ingeberglia

Les vårt digitale prospekt og se plantegninger, prosjektbeskrivelse og les om fordeler med å kjøpe bolig på Ingeberg.

Vil du ha mer informasjon om boligene våre?

Snakk gjerne med meg.

Portrett av Janne Rølvåg

Prosjektselger

Janne Rølvåg

Tlf 95 27 83 44 Send epost
BoligPartner Hamar Brygga 11, 2317 Hamar Tlf 41 74 27 00 | Send epost