Boligpartner
slettvoll boligfelt logo-01.png

Visningspåmelding

Vi har visning på Slettvoll boligfelt hver tirsdag kl 14.00-15.00

Det er noe med frisk luft, tretopp-sus, og åpent solrikt landskap som gjør det ekstra godt å komme hjem. Fra jobben. Fra skolen. Fra barnehagen. Uansett hvor du har vært, om du er liten eller stor, så er det alltid godt å vende tilbake til frodige og idylliske Slettvoll i naturskjønne Vang. Tett på naturen - kort vei til Hamar.

Her er boligene på Slettvoll boligfelt

Ønsker du mer informasjon om boligene på Slettvoll?

Portrett av Janne Rølvåg

Prosjektselger

Janne Rølvåg

Tlf 95 27 83 44 Send epost
BoligPartner Hamar Brygga 11, 2317 Hamar Tlf 41 74 27 00 | Send epost

Tett på naturen

Det er mange som deler den landlige boligdrømmen og ønsket om å bo et sted der små føtter kan løpe fritt og bekymringsløst, der stillheten finnes rundt husveggene og omgivelsene er luftige og rene. For mange er ekte livskvalitet å ha naturen tett på, med glitrende skiløyper og fargesprakende turterreng rett utenfor inngangsdøren, samtidig som at hverdagens nødvendigheter ikke er langt unna.

Hjemflytter til Hamar-traktene?

Her på Slettvoll bor du sentralt, samtidig som du opplever lavere tomte- og boligpriser enn det du finner midt i bykjernen. Det betyr mye hus for pengene og svært prisgunstige tomtepriser. Her er det fint å bo for alle som har arbeidsstedet sitt i Hamar-området. Ingen køer, ingen rush-trafikk og ingen bekymring for om du rekker å hente i barnehagen eller ikke. 

Et lite kvarter unna døren din på Slettvoll ligger Hamar sentrum med alle sine opplevelser, aktiviteter og kulturtilbud. Her venter et levende sentrumsliv rikt på shopping og serveringsmuligheter! Kanskje du har arbeidssted i Hamar? Det lar seg lett kombinere med et hjem på Slettvoll.

Velkommen til Hamars badeland, kaffekopper, gode smaker, stupetårn, nisjebutikker, arbeidsplasser, konserter, pulserende gater, kulturtilbud, sportsarrangementer og mye mye mer. Oppsøk bypulsen når du vil - og trekk deg tilbake til hvilepulsen på Slettvoll når du kommer hjem.

Hytteluksus i eget hjem

Og det er nettopp på vegne av dere som deler denne landlige boligdrømmen, at vi nå ønsker velkommen hjem til ditt eget hverdags-landsted; Slettvoll Boligfelt. På vegne av deg - og til ære for markjordbær, nysnø, sjelero, sildrende bekker, humlesus, sykkelturer, sommerbris, fjellfarger, ren luft og godt med tumleplass. Rett utenfor inngangsdøra.

En ny levende bydel - på landet

Vi gleder oss til å skape liv på Slettvoll, og vi er i gang med byggingen av det som skal bli en egen liten bydel - her på landet, omringet av alt det friluftsglade familier i alle aldre og størrelser kan ønske seg. Enten du er ny på boligmarkedet og skal etablere deg for første gang, er en etablert barnefamilie som trenger mye plass, eller eldre som ønsker deg ut av den store eneboligen, så skal Slettvoll ta godt vare på deg. Her skal det være kort vei til bestevenner og lett å finne nye bekjentskaper. Her vil fellesområder invitere til hyggelige sosiale soner og det skal være trygt å ferdes mellom husene for feltets yngste beboere.

Både prisgunstige eneboliger og leiligheter

Her på Slettvoll kan du sikre deg både naturskjønne og salgsklare eneboligtomter til en svært gunstig pris, samtidig som du har muligheten til å flytte inn i moderne leiligheter som vi skal sette opp i form av tomannsboliger, eneboliger og eneboliger i kjede. Sammen skal disse boligene skape et flott nytt nabolag der nye naboer og venner skal forenes. Et hyggelig nytt fellesskap - midt i vakre Vang.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Langrennsparadiset Vang og Gåsbu

shutterstock_380576209.jpg

For alle skientusiaster, er Vang og Gåsbu et eldorado av muligheter. Området er kjent for sine fantastiske skiløyper og snøsikre vintermåneder. Her kan du vandre på tur gjennom milevis med vakre vinteromgivelser og et velpreparert løypenett. Fra hjemmet ditt på Slettvoll er det kort vei til Gåsbu!

Fint å vokse opp i disse trygge omgivelsene

Små føtter har lyst til å løpe fritt og små hender har et behov for å utforske. Her i vakre Vang er det fint å være liten. Her ligger alt til rette for en trygg oppvekst midt i eventyrlandskapet som skal fylle år etter år med utflukter, naturopplevelser, frihet, ro og boltreplass.

Ledige plasser på skole og i barnehager

shutterstock_1495081394.jpg

Her er det godt med ledige plasser både på barneskole og i barnehage, noe som det til sammenligning er stadig mangel på i de sentrale bykjernene. Her er det lett å være aktiv, både med naturen rett utenfor inngangsdøren og organiserte fritidsaktiviteter gjennom godt etablerte klubbmiljøer innen ulik idrett.

Alle landsteder må ha sin egen sjarmerende nærbutikk!

Landingsside-temabilde.jpg

På Spar Vang møter du hyggelige ansatte, egen ferskvaredisk og et godt utvalg kvalitetsmat og bakst. En liten lokalbutikk kan gi en stor følelse av hverdagslykke og tilhørighet for lokale beboere, og ikke minst er det praktisk! Vi anbefaler forresten at du prøver ut den berømte Wik-bollen. 

Disse boligene skal danne hyggelige Slettvoll boligfelt

Tomannnsboliger med 2-4 soverom

Tomannsboliger med 2-4 soverom

Nye eneboliger på Slettvoll

Eneboliger på Slettvoll Boligfelt

Eksteriørillustrasjon av husmodellen Lugo - et av våre små moderne ferdighus.

Eneboliger i kjede på Slettvol Boligfelt

Eneboligtomter

Romslige tomter med barnevennlig beliggenhet på Slettvoll.

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge et nytt og moderne hjem. Du velger en av våre tomter og kan velge blant de fleste av våre hus modeller. Alle våre hus modeller kan tilpasses dine behov og ønsker, og vi gleder oss til å hjelpe deg med og skape ditt nye drømmehjem.

TOMT - STØRRELSE - PRIS

Tomt 14 - ca 711 m2 - kr 850 000,-
Tomt 15 - ca 692 m2 - kr 850 000,-
Tomt 16 - ca 774 m2 - kr 850 000,-
Tomt 17 - ca 677 m2 - kr 850 000,-
Tomt 18 - ca 683 m2 - kr 850 000,-
Tomt 19 - ca 712 m2 - kr 850 000,-
Tomt 20 - ca 707 m2 - kr 850 000,-
Tomt 21 - ca 723 m2 - kr 850 000,-

OVERSIKT OVER ØVRIGE ENEBOLIGTOMTER:

BFS 4 - 958 m2 - SOLGT

Tomt 2 - 773 m2 - SOLGT
Tomt 3 - 756 m2 - SOLGT
Tomt 4 - 757 m2 - SOLGT
Tomt 5 - 751 m2 - SOLGT
Tomt 6 - 754 m2 - 875.000,-
Tomt 7 - 784 m2 - SOLGT

Tomt 8 - 906 m2 - SOLGT
Tomt 9 - 889 m2 - 850.000,-
Tomt 10 - 972 m2- 850.000,-

Tomt 11 - 723 m2 - 850.000,-
Tomt 12 - 784 m2 - 850.000,-
Tomt 13 - 806 m2 - SOLGT

Les mer om tomtene her