Boligpartner
Bruksareal
77 m2
Antall soverom
3 soverom

Stilig, moderne hytte med store glassflater, treverk og stein

Foris Unum er en tiltalende hytte med et fremtidsrettet uttrykk. Hyttas moderne uttrykk med store glassflater vekker oppsikt i vårt sortiment.

Som sine søsken i moderne-serien utgjør store glassflater, treverk og stein hyttas karakteristiske elementer. Foris Unum minner om sin navnebror Foris, men har ikke hems. Det store og åpne allrommet bestående av kjøkken, spisedel og stue utgjør den sentrale delen av hytta. Her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene mens du spiser eller koser deg foran peisen. I tillegg til allrommet består Foris Unum av tre soverom, bad/vaskerom, separat WC og en romslig sportsbod. Bruksareal for Foris Unum er 77 kvm.

Illustrasjonen fra Foris Unum viser hvor lyst og åpent det blir i hytta med store vinduer som slipper naturen utenfor inn i hytta. Interiørillustrasjon som viser innsiden av Foris Umun - moderne hytte

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
84 m2
BRA hytte:
77 m2
P-rom:
72 m2
Bebygd Areal:
96 m2
L x B:
10.6 x 9.1 m
Soverom:
3
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegning og fasadeskisser

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.