Boligpartner
Tomannsboligen Trive på skrå tomt med pulttak og tofarget kledning. Perspektiv mot balkong- og verandasiden fra hage med grønn plen og hagemøbler.

Bygge tomannsbolig som ferdighus

Mange av våre kunder ønsker å bo i en tomannsbolig. BoligPartner har tomannsboliger i ulike størrelser, stilarter og prisklasser blant våre ferdighus.

Moderne tomannsboliger som ferdighus

En tomannsbolig er et hus med to separate boenheter. En horisontal tomannsbolig betyr at tomannsboligen deles av en etasjeskiller. En vertikaldelt tomannsbolig vil si at tomannsboligen deles av en felles vegg.

BoligPartner har tomannsboliger tilpasset mange ulike tomter. Mange av våre kunder ønsker seg en moderne tomannsbolig. I tillegg til det moderne uttrykket, har vi også klassiske tomannsboliger og tomannsboliger i herskapelig stil i vårt ferdighussortiment.  

Stor tomannsbolig

Det er mange fordeler med å bo i en tomannsbolig. Du får ofte større boareal enn om du bor i en leilighet. I tillegg er det vanligvis rimeligere å kjøpe en del av en tomannsbolig enn det er å kjøpe en enebolig.

Hvis du bygger tomannsbolig sammen med noen du kjenner, kan dere begge to få mange fordeler. Her kan dere dele på alt fra tomtekostnader, grunnarbeider til vedlikeholdskostnader. Kanskje kan dere også dele på oppgaver som snømåking og gressklipping?

Hvis man bygger tomannsbolig sammen med venner eller familie, får man en nabo som man kjenner godt. Det gir et trygt naboskap. Mange synes det er godt å vite at noen passer på huset når man selv er bortreist.

Pris på tomannsbolig ferdighus

Vi har ikke priser på tomannsboliger på nettsiden vår. Men hvis du ønsker å vite mer om hva det koster å bygge en tomannsbolig, er det bare å ta kontakt med våre boligkonsulenter. BoligPartner har salgskontorer mange steder i landet.

Du finner hele oversikten her

Se våre tomannsboliger her

Tomannsbolig og regler

Lurer du på hvilke regler som gjelder når man skal bygge ny tomannsbolig? Bare ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge, så får du gode råd og veiledning.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?