Boligpartner
Stemningsbilde fra tomannsboligen Trive. Dempet belysning og perspektiv mot spisestue- og stuemøbler og fargerik kveldshimmel utenfor vinduene.

Våre flermannsboliger

Boligmarkedet i Norge er i kontinuerlig utvikling. Stadig mindre tomter og krav til fortetting gjør markedet for flermannsboliger attraktivt. Vi tilbyr flermannsboliger tilpasset ulike kundegrupper.

"Vi skreddersyr våre flermannsboliger slik at de passer perfekt til din plan."

Siden oppstarten i 1993 har vi satt opp mange tusen hus og flermannsboliger. Sammen med vårt sterke arkitekt- og ingeniørmiljø, gjør dette oss til et trygt valg som samarbeidspartner for ditt prosjekt.

Våre flermannsboliger

Aktuelt

Firemannsboligen Saturn Pinto med saltak og tofarget, brun kledning. Hagemøbler og en familie med hund som leker på plenen utenfor.

Lønnsom tomteutvikling

Det er ikke bare store områder som er lukrative å bygge ut. Også mindre tomter lar seg enkelt utnytte til bygging av prosjektboliger. Har du en tomt og en idé, da har vi produktene og kunnskapen for å hjelpe deg med utviklingen.

Les mer her

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon