Boligpartner
Bruksareal
159 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

NYTT HUS: Adria er en bolig som oser av lekker, moderne eleganse

Lik som sin storesøstermodell Matera, har Adria store vindusflater som trekker naturen utenfor inn i hjemmet. Legg merke til alle de smarte løsningene arkitekten har fått på plass til i Adria sine 159 kvadratmeter. Hjemmet inneholder flere praktiske soner slik som den du ser i husets 2. etasje. Her finner du foreldreavdelingen med soverom - som har utgang til balkong, bad og fin garderobeplass. I 1. etasje er det to like store soverom i den ene enden, samt et ekstra gjesterom i motsatt ende. På dette planet er det også et stort bad/vaskerom samt en lys og luftig tv-stue med skyvedør ut til hagen utenfor. Legg også merke til det ekstra kontorrommet – perfekt for deg som ønsker å jobbe hjemmefra iblant. 

Adria har en slank bygningskropp som gjør at boligen passer perfekt inn på smale tomter. Huset har flere uteplasser, som gjør at du enkelt kan flytte livet utendørs akkurat når du selv ønsker.

Adria er et populært moderne hus. Klikk her for å se alle våre moderne hus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
197 m2
BRA bolig:
159 m2
P-rom:
156 m2
Bebygd Areal:
120 m2
L x B:
13.3 x 7.6 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Velkommen inn i Adria - se fargekoder i bildeteksten

Hvilket tak ønsker du på Adria?

Reguleringsbestemmelsene i området du ønsker å bygge, kan sette rammer for hvilken utforming ditt nye hus skal ha. Arkitekten har derfor tegnet Adria med tre ulike takløsninger. Dermed kan du velge det taket du liker best, som samtidig passer innenfor bestemmelser og omgivelsene rundt huset ditt.

Romløsningen innvendig i huset er lik, uansett hvilken taktype du velger. Takhøyden i 2. etasje varierer alt ettersom hvilken takform du ønsker. Ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge. De har lang erfaring og er klare til å gi deg råd og veiledning i alt fra hustype, rominndeling, tilpasninger og valg av takløsning. Ønsker du solcellepaneler på taket til ditt nye hus, ta kontakt med våre boligrådgivere for informasjon om mulighetene.

Se de ulike taktypene på Adria

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Ulike farger på Adria

Jotun er en viktig samarbeidspartner for BoligPartner. Her har de fargesatt Adria i tre ulike farger. Hvilken av dem liker du best?

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.