Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS

Gullvikvegen 15, 7802 Namsos | Trøndelag | namsos@boligpartner.no

Veibeskrivelse 400 05 749

Salgsområde for:

Snåsa Namsos Nærøy Fosnes Vikna Høylandet Osen Leka Namskogan Røyrvik Lierne Overhalla Namdalseid Flatanger Grong Nærøysund Steinkjer Frosta Inderøy Levanger Verdal
Høylandet Vikna Fosnes Nærøy Grong Namsos Flatanger Namdalseid Overhalla Lierne Røyrvik Namskogan Leka Osen Snåsa Nærøysund Steinkjer Frosta Inderøy Levanger Verdal

Velkommen til vårt kontor i Namsos.
I dette distriktet er det vår forhandler Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS som vil hjelpe deg med å oppnå din boligdrøm.

Ansatte

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Om BoligPartner sin forhandler med kontor i Namsos

Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS er BoligPartners forhandler i Namsos. Vi holder til i våre nye, sentrumsnære lokaler i Gullvikveien 15 og er kjent for å yte høy grad av kvalitet og service til våre kunder. 

Vårt mål er å levere nye eneboliger og leiligheter/flermannsboliger av høy standard og kvalitet – med fokus på presisjon i alle ledd.

Som BoligPartner-forhandler stiller vi strenge krav til kvalitet, design og dyktighet. Dette er avgjørende for at vi skal kunne bygge en bolig i tråd med norske byggeforskrifter – et hjem der du skal bo trygt og godt i tiden fremover.

I tillegg til å selge eneboliger, utvikler vi nye boområder i Namsos og omegn bestående av nøkkelferdige hus og leiligheter. 

Ulsund & Lindseth AS føler et stort ansvar for våre kunder, og bistår deg gjennom hele kjøps- og byggeprosessen. Vi hjelper deg med å finne en bolig tilpasset dine behov, ønsker og budsjett.

Fornøyde kunder er våre beste ambassadører – velkommen inn til en hyggelig og uforpliktende husprat! 

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...