BoligPartner Kongsvinger

Storgata 26, 2212 Kongsvinger | Innlandet | romerike@boligpartner.no

Veibeskrivelse 417 43 700

Salgsområde for:

Kongsvinger Sør-Odal Nord-Odal Eidskog

Velkommen til vårt salgskontor i Kongsvinger. Her møter du Lars Atle Nymoen som vil hjelpe deg å utvikle og realisere din drømmebolig som er tilpasset deg og dine behov. Du finner vårt kontor i Storgata 26, med merket inngang fra rådhusplassen.

KAMPANJE NÅ – Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Se våre boligprosjekter til salgs

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyheter

Her finner du BoligPartner Kongsvinger

Loading map...

Om oss

BoligPartner Kongsvinger skal utvikle både mindre og større tomteområder i salgskommunene Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Eidskog og Grue. 

Analyser fra Prognosesenteret viser at det vil bli bygget rundt 120 boliger i Kongsvinger, Sør Odal, Eidskog og Grue til sammen hvert år fremover.

– De samme analysene viser at det er behovet for omtrent 160 boliger årlig i de fire kommunene i forhold til befolkningsvekst. Det ligger dermed an til en underdekning, og dette skal vi gjøre vårt for å dekke, sier daglig leder Vidar Ruud Gammeli.

BoligPartner Kongsvinger holder til i fine lokaler i Kongsvinger sentrum og du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig og uforpliktende boligprat.