Boligpartner

-Fantastisk moro å skape hjemmet til folk

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~7 min
Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges. Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges.

Kongsvingermannen Lars Atle Nymoen har drømmejobben. For det å kunne skape nye, gode hjem til så mange kunder i hjemkommunen sin, gjør han både stolt og takknemlig.

-Jeg er så privilegert som får muligheten til å selge og bygge hjemmet til folk. Stedet hvor vi bor, er jo en av de viktigste rammene rundt livet vårt. Så det er ikke så rart at jeg blir skikkelig stolt når jeg kjører forbi boligene og ser alt det vi har fått til i løpet av fem år, forteller Lars Atle.

Nær 50 nye hjem på 5 år

I disse dager er det nemlig fem år siden BoligPartner åpnet et eget salgskontor midt i Kongsvinger sentrum. Siden den dagen har han vært med å realisere snart 50 nye hjem for unge og eldre i Eidskog, Kongsvinger, Nord-Odal og Sør-Odal.

-Vi har bygd nye eneboliger i ulike stilarter til mindre leiligheter fire- og seksmannsboliger. I tillegg har vi også satt opp mange nye tomannsboliger, forteller Lars Atle.

Kveldsfoto av BoligPartner sitt salgskontor i Kongsvinger. Kontoret ligger i Storgata 26, midt i sentrum. Kveldsfoto av BoligPartner sitt salgskontor i Kongsvinger. Kontoret ligger i Storgata 26, midt i sentrum.

Det aller viktigste for han, er at kundene blir fornøyde med det nye hjemmet sitt. Derfor er det også viktig å ha med seg erfarne og dyktige håndverkere som tømrere, elektrikere, rørleggere, flisleggere og grunnentreprenører med på laget.

Nå ferdigstilles to firemannsboliger i Bergvegen på Skarnes. Der er alle boligene solgt, og de første kundene flytter inn nå i september. Kontoret har også nylig startet bygging av en tomannsbolig på Skarnes og to nye eneboliger på henholdsvis Lierfløyta og Disenå.

Tomannsboligen Tellus med saltak og grå kledning med brytningsfarge i brunt. Grønn plen, hagemøbler og to barn som sparker fotball. Illustrasjon av tomannsboligen som BoligPartner Kongsvinger nå bygger på Skarnes.

-Kvalitet er viktig, og kundene våre skal trives i sitt nye hjem. Derfor er jeg opptatt av å lytte godt til kundenes ønsker og gi dem gode råd. Samtidig må vi være flinke til å rette opp og fikse feil raskt, hvis reklamasjoner kommer, slår han fast.

Vil du vite mer om våre boliger til salgs?

Ta gjerne kontakt med meg, så får du mer informasjon om priser og muligheter der du ønsker å bo.

Portrett av Lars Atle Nymoen

Boligkonsulent

Lars Atle Nymoen

Tlf 95 48 82 84 Send epost
BoligPartner Kongsvinger Storgata 26, 2212 Kongsvinger Tlf 41 74 37 00 | Send epost

Nye leiligheter med lavt strømforbruk

Nybolig-bransjen er inne i en tøff tid. Det merkes godt, også på kontoret i Kongsvinger. Men Lars Atle ser ikke mørkt på fremtiden.

-I Norge har salget av nye boliger falt med over 40 prosent hittil i år. Det er tøffe tider og da må bransjen vår omstille seg. Vi må skape de boligene som kundene våre har økonomi til å kjøpe og hvor bokostnadene er lave. Derfor prioriterer vi nå å bygge mindre og prisgunstige leiligheter med solceller på taket og smarthus-teknologi. Her er kjøperne sikret ekstra lave strømutgifter og et hjem hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold de neste 10 - 20 årene. Det gir trygghet i hverdagen i mange år fremover, forklarer Lars Atle.

Han viser til de to seksmannsboligene som BoligPartner Kongsvinger nå bygger i Damlivegen på Skarnes . Her er 6 av 12 leiligheter solgt, og byggingen er allerede i gang.

Damlivegen_EXT04 - hageOXI 2023.jpg Illustrasjon av seksmannsboligene med solceller på taket som nå er til salgs i Damlivegen, Skarnes.

Stort vekstpotensial

Det er ingen tvil om at BoligPartner satser sterkt videre på å selge mange flere boliger i Kongsvinger-distriktet i årene som kommer.

-Sammenliknet med områdene rundt oss, bor vi i en region med ganske rimelige boligpriser. Potensialet her er så stort, og det er også derfor mange bedrifter synes det er spennende å etablere seg her. Avstanden til Oslo spiller også en viktig rolle da vi har et godt togtilbud med timesavganger fra både Kongsvinger og Skarnes. I tillegg er dette et attraktivt sted å bo med tanke på fin natur, mange fine fritidsaktiviteter og gode skoler, slår Lars Atle fast.

Nye boligfelt på gang

Salgskontoret i Kongsvinger er en del av det større BoligPartner-kontoret på Romerike. Daglig leder Vidar Ruud Gammeli er stolt av hva boligkonsulent Lars Atle og byggeleder Kai Morten Stømner på Kongsvinger-kontoret har skapt. Nå gleder han seg til fortsettelsen, og er spesielt spent på alle mulighetene som ligger i det kommende storfeltet Holtlia ved friluftsområdet Puttara på Kongsvinger. 

-Dette blir et utrolig flott område som vil romme opptil 100 nye boliger. Reguleringsarbeidet skal starte nå, så vi håper å kunne presentere våre boliger ut for salg her om cirka to år, forteller Vidar.

BoligPartner Kongsvinger er en realitet 4. mai 2018-kopi.jpg Daglig leder for BoligPartner i Kongsvinger og Romerike, Vidar Gammeli (t.v.) sammen med boligkonsulent Lars Atle Nymoen.

Holtlia er et samarbeidsprosjekt med Nordbohus, og ligger i forlengelsen av det attraktive bo-området Lia på Kongsvinger. Herfra er at kort vei til byen, samtidig som du får en fantastisk utsikt og gode solforhold. Planen er å tilby både leiligheter, rekkehus og eneboliger for salg på Holtlia.

Stadig på jakt etter tomter

Selv om BoligPartner i Kongsvinger har mange boliger ute for salg og i tillegg har ledige eneboligtomter både i Sør-Odal og i Kongsvinger, er de alltid på jakt etter flere tomter. Så hvis du kjenner til et område som hadde passet godt til boligutvikling, eller vet om en liten tomt med plass til å bygge et hus, må du bare ta kontakt med Lars Atle. Han er alltid klar for nye utfordringer og boligsalg.

-BoligPartner er kommet til Kongsvinger for å være her. Nå er det allerede gått fem år siden vi åpnet dørene, og mange flere år skal det bli, forsikrer bolig-selgeren.

Gutta med hengern-kopi.JPG

 

Velkommen innom oss

Du er alltid velkommen innom BoligPartner Kongsvinger sine kontorer i Storgata 26.

Les mer om oss her