Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

I herskapelige Sagatun har Hilde Kristoffersen skapt en personlig garderobe med smarte løsninger. Her er det bare å gå fra soverommet og direkte inn i et flott walk-in closet som ligger rett ved siden av. Helt perfekt.

Tilgjengelig og oversiktlig

Med walk-in closet er klærne lett tilgjengelig. Ingen skapdører er i veien og du får rask en god oversikt over både klær og tilbehør.

- Det føles nesten som om jeg går i en klesbutikk, forteller Hilde, som synes det er herlig at det ikke lukter skap av klærne. I stedet lukter de friskt og rent.  

Med walk-in closet er det blitt enklere å sette sammen klærne og velge ut dagens antrekk. Smart innredning i garderobeløsningen gjør også at klærne er lett tilgjengelig. Her har for eksempel mannens slips og belter egen tilrettelagt plass, og alle skjortene henger pent og elegant ved siden av hverandre.

- Du slipper å lete langt bak i et mørkt klesskap. God lyssetting i rommet og smarte løsninger gjør at vi enkelt ser hva som er her, forteller hun.

Fra walk-in closet er det også en direkte inngang til hovedbadet i huset. Lettvint og enkelt.

Illustrasjon av voksensonen i husmodell Sagatun 

Et viktig bruksrom

Hjemme hos Marie Berg i Sandefjord har de valgt å utvide sitt walk in-closet fra 9 til 13 kvadratmeter. Det har de ikke angret på.

- Jeg synes det er viktig at walk-in garderoben er romslig. Det er her vi bretter tøy, planlegger, pakker til reiser og prøver nye antrekk. For oss er dette faktisk mer ett bruksrom enn oppbevaringsrom for klær, forteller Marie.

Walk-in closet er blitt et av det viktigste rommet i huset. Dette var også et av de første rommene de begynte å planlegge da familiens drømmehus Sagatun skulle bygges.   

- Vi plasserte det strategisk mellom soverom og bad. Dermed fikk vi vår egen fløy med soverom, bad og walk in, forteller Marie, som synes det gir en god struktur også ellers i huset når de voksne har alle klær, smykker, vesker, sko, belter, jakker og kjoler i ett rom.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker