Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

I herskapelige Sagatun har Hilde Kristoffersen skapt en personlig garderobe med smarte løsninger. Her er det bare å gå fra soverommet og direkte inn i et flott walk-in closet som ligger rett ved siden av. Helt perfekt.

Tilgjengelig og oversiktlig

Med walk-in closet er klærne lett tilgjengelig. Ingen skapdører er i veien og du får rask en god oversikt over både klær og tilbehør.

- Det føles nesten som om jeg går i en klesbutikk, forteller Hilde, som synes det er herlig at det ikke lukter skap av klærne. I stedet lukter de friskt og rent.  

Med walk-in closet er det blitt enklere å sette sammen klærne og velge ut dagens antrekk. Smart innredning i garderobeløsningen gjør også at klærne er lett tilgjengelig. Her har for eksempel mannens slips og belter egen tilrettelagt plass, og alle skjortene henger pent og elegant ved siden av hverandre.

- Du slipper å lete langt bak i et mørkt klesskap. God lyssetting i rommet og smarte løsninger gjør at vi enkelt ser hva som er her, forteller hun.

Fra walk-in closet er det også en direkte inngang til hovedbadet i huset. Lettvint og enkelt.

Illustrasjon av voksensonen i husmodell Sagatun 

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Les mer om walk-in garderobe her

Vi har samlet masse inspirasjon til deg som drømmer om å ha din egen walk-in garderobe