Boligpartner

Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS

Adresse:
Gullvikvegen 15, 7802 Namsos
Veibeskrivelse

I dette distriktet er det vår forhandler Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS som vil hjelpe deg med å oppnå din boligdrøm.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Velkommen til vårt
kontor i Namsos

Ansatte

Portrett av Kurt Even Lindseth

Daglig leder

Kurt Even Lindseth
Portrett av Linda Romstad

Boligkonsulent

Linda Romstad
Portrett av Adrian Thorsen

Byggeleder

Adrian Thorsen

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs annonser på finn.no

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Om BoligPartner sin forhandler med kontor i Namsos

Byggmestrene Ulsund & Lindseth AS er BoligPartners forhandler i Namsos. Vi holder til i våre nye, sentrumsnære lokaler i Gullvikveien 15 og er kjent for å yte høy grad av kvalitet og service til våre kunder. 

Vårt mål er å levere nye eneboliger og leiligheter/flermannsboliger av høy standard og kvalitet – med fokus på presisjon i alle ledd.

Som BoligPartner-forhandler stiller vi strenge krav til kvalitet, design og dyktighet. Dette er avgjørende for at vi skal kunne bygge en bolig i tråd med norske byggeforskrifter – et hjem der du skal bo trygt og godt i tiden fremover.

I tillegg til å selge eneboliger, utvikler vi nye boområder i Namsos og omegn bestående av nøkkelferdige hus og leiligheter. 

Ulsund & Lindseth AS føler et stort ansvar for våre kunder, og bistår deg gjennom hele kjøps- og byggeprosessen. Vi hjelper deg med å finne en bolig tilpasset dine behov, ønsker og budsjett.

Fornøyde kunder er våre beste ambassadører – velkommen inn til en hyggelig og uforpliktende husprat! 

Fikk drømmen satt i system med arkitekttegnet bolig

Tenk å få sin egen drømmebolig skreddersydd til sitt eget drømmested. Ekteparet Eriksen fikk arkitekttegnet sin bolig til en fjellgård i Grane kommune i Nordland. Vi i Byggmestrene Ulsund & Lindseth var så heldige å gjennomføre byggeprosjektet.

Les mer om huset