Boligpartner

Landlig og rolig boligfelt på Biri

Honne er et tomteområde på Biri hvor tomtene ligger høyt i ett skrått terreng med fantastisk utsikt mot Mjøsa. Her bor du landlig til, men med kort vei til flere byer som byr på det meste av servicefasiliteter.

Tomtene er vendt mot øst, her kan du kose deg i morgen- og formiddagssola mens du skuer utover Mjøsa og nyter den fantastiske utsikten din.

Honne er et barnevennlig område med skoler og barnehager i kort avstand fra tomtene. Gangfelt hele veien til skolen sørger for trygg skolevei. Her bor du i et landlig og rolig område.

Tomtene

Her kan du se hvilke tomter som er ledige:

Tomt 7: SOLGT!
Tomt 8: SOLGT!
Tomt 9: SOLGT!
Tomt 10: SOLGT!
Tomt 11: SOLGT!
Tomt 12: SOLGT!
Tomt 13: SOLGT!
Tomt 14: SOLGT!
Tomt 15: ca 765 kvm

Tomt 49 (Honnevegen 49): SOLGT.
Tomt 51 (Honnevegen 51): 825 kvm
Tomt 53 (Honnevegen 53): 813 kvm
Tomt 55 (Honnevegen 55): SOLGT.
Tomt 57 (Honnevegen 57): 787 kvm

Ønsker du mer informasjon om Honne?

Snakk gjerne med oss.

Elisabeth Løvstad
414 37 002
Send e-post

eller

Thomas Wang Berthinsen
979 00 058
Send e-post

Et godt sted å bo

På Biri er det et godt aktivitetstilbud for barn og unge. Biri idrettslag har flerbrukshall, idrettspark, nærmiljøanlegg, skøytebane, skilekanlegg, ballbinge og klubbhus. Her ligger alt til rette for en aktiv hverdag.

Fra boligfeltet på Honne er det 2 km til nærmeste matbutikk og bussholdeplass ligger 10 min gange fra tomtene. Biri ligger i nærheten av flere større byer og tettsteder som Moelv (10 min), Rudshøgda (15 min) og Lillehammer (20 min) og Gjøvik (20 min).

Er du glad i å være ute i naturen finner du flere turmuligheter i nærheten. Her er det vakker natur med gode turmuligheter både sommer og vinter, med mange fine stier og skiløyper. Ønsker du heller tilbringe tid ved vakre Mjøsa kan du ta turen ned til Kremmerodden med sin langgrunne sandstrand.

Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus!

For selv om du kanskje må investere en høyere sum for å kjøpe en splitter ny bolig, er det mer prisgunstig å bo i en nybygget leilighet vs. en eldre bolig på samme størrelse.

10 grunner til å kjøpe ny bolig

Biri i utvikling

Det skjer mye på Biri. Blant annet at det i 2024 står klar en ny barnehage og barneskole like i nærheten av Biri ungdomsskole som ligger 2,3 km fra tomtefeltet på Honne.

Det er et stort engasjement på Biri for å skape et bedre sentrum. Innbyggerne ønsker flere møteplasser og dette er noe det jobbes med.

Det satses også på næringsuvikling i området ved at det er avsatt 235 dekar til næring. Det nye næringsområdet skal strekke seg fra Biri sentrum og vestover langs Vismunda.

Les mer på Biri bygdelab

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med oss for en prat.

Elisabeth Løvstad
414 37 002
Send e-post

eller

Thomas Wang Berthinsen
979 00 058
Send e-post

Illustrasjonsbilde

Vertikaldelt tomannsbolig

På Honne bygger vi også en tomannsbolig hvor en enhet er ledig. Dette er en romslig bolig med god planløsning som sikrer deg hele fire soverom.

Dette er en leilighet på 107 kvadratmeter i BRA med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor delvis overbygd terrasse.

Er du interessert i tomannsboligen? Ta kontakt med:
Runar Slåttum
901 83 391
Send e-post

Se finn-annonse her

Husmodeller

Flere av våre husmodeller passer inn på tomtene og her ser du noen av de som kan passe. Alle våre hus kan tilpasses, så ta kontakt for å finne ditt drømmehus!

Hva koster våre hus?

Prisen er viktig. Derfor gir vi deg priseksempel og muligheten til å raskt få tilgang til priser på våre mest populære hus.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.