Boligpartner

Hva koster våre mest populære hus?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på et av våre mest solgte hus. Bestill gjerne vårt nye pris-magasin, så får du raskt tilgang til flere priser på våre kunders favoritthus. Bestill magasinet gratis her.

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~7 min

Viktig info om pris

Alle som bygger hus med BoligPartner får en stor valgfrihet i forhold til hvordan de vil ha det i sitt nye hjem. Hos oss står du fritt til å selv velge for eksempel hvilke fliser og parkett du ønsker, hvordan kjøkken og bad skal være samt hvordan belysningen i huset skal bli.

I vårt eksempel under viser vi deg prisestimat basert på standard kataloghus Raumarheim. Sluttsummen for et hus vil alltid variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og innvendige valg. Når husets faktiske kostnader skal regnes ut, må det i tillegg tas hensyn til faktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Utvendig illustrasjon av husmodell Raumarheim på kveldstid med snø på bakken her illustrert med beige farge på huset. Utvendig illustrasjon av husmodell Raumarheim på kveldstid med snø på bakken her illustrert med beige farge på huset.

Priseksempel husmodell Raumarheim

Tomtekostnader - kjøpesum, tinglysning, kommunale avgifter, tilkobling etc:  950 000 kr.

Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, grunnmur, plate etc: 700 000 kr.

Huspris "ferdig" over grunnmur - materialer og arbeid utvendig og innvendig, håndverkere og installasjoner : 4 990 000 kr.

Andre byggekostnader - saksgebyrer, byggestrøm m.m: 150 000 kr.

Prisestimat totalt: 6 790 000 kr. 

Prisestimatet i eksempelet er basert på standard kataloghus med gjeldende priser for Hamar, Innlandet per desember 2023. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette er et priseksempel og at sluttsummen for et hus vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. Derfor er det alltid lurt å snakke med oss tidlig. Da kan vi hjelpe deg med god informasjon slik at du får en riktig pris på din husdrøm. 

Bestill huskatalog - få info om alle priser

Det er svært enkelt å få pris på alle våre ferdighus! Alt du trenger å gjøre er å bestille en huskatalog fra oss. Denne sender vi gratis til deg i posten. Etter dette vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg. Da vil du blant annet få en full oversikt over våre konkurransedyktige priser med en prisliste for din byggekommune.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Ikke utsett boligdrømmen din

Boligdrømmen din er trygg hos oss. Våre boligkonsulenter kan priser og er alltid opptatt av å gi deg totalprisen på ditt nye hjem.

Boligkonsulentene i BoligPartner kjenner markedet og hos oss er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen. Derfor gir vi deg en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet ditt. Din trygghet er viktig. Derfor skal du alltid få denne oversikten som viser hva din boligdrøm koster. 

Du kan stole på oss. Vi er her for deg og du kan snakke med oss om alt fra priser på hus, endringer på husmodellene til selve byggeprosessen. Vi har realisert tusenvis av boligdrømmer over hele landet, og deler gjerne vår erfaring og gode råd med deg. Les gjerne mer om våre erfarne boligkonsulenter her. 

husbygging_snekker_byggeleder.jpeg

Vi vil gjerne snakke med deg tidlig i prosessen din. Da kan vi være med å gi deg gode avklaringer og svar på det du lurer på. Når du snakker med oss, hjelper vi deg slik at vi sammen får en oversikt over de variable kostnadene i et byggeprosjekt. Dette er elementer som tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer, som varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Vi kan boligbygging, og vi lytter veldig gjerne til deg for å bli kjent med din boligdrøm. Hos oss får du svar på det du lurer på. 

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.