Boligpartner

BoligPartner Ski/Moss

Adresse:
Sentrumveien 6A, 1400 Ski
Veibeskrivelse

Velkommen til vårt kontor på Ski. Her har vi vært siden 2008 og vi har i løpet av disse årene bygd mange flotte eneboliger og flermannsboliger, og nå bygger vi også hytter. Her treffer du dedikerte og dyktige medarbeidere som ønsker å realisere din bolig- eller hyttedrøm.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Sondre Nygaard

Daglig leder

Sondre Nygaard
Portrett av Fay Kristine Vestli

Kontorleder

Fay Kristine Vestli
Portrett av Even E. Nesset

Forhandlerleder/Boligkonsulent

Even E. Nesset
Portrett av Lasse Dahl

Byggeleder

Lasse Dahl
Portrett av Russell Hall

Byggeleder

Russell Hall

Vi søker tomter

Vi søker enkelttomter og større områder for boligutvikling. Fører ditt tips til avtale med tomteeier, mottar du kr 15 000,– når tomten er solgt og det er gitt tillatelse til bygging.

Les mer og tips oss her

Boligekspertenes beste råd

Kjøpe nå eller vente? Se hva boligekspertene mener.

Les boligekspertenes råd

Hus med utleie

Utleie er faktisk det som kan gjøre boligdrømmen mulig. Ønsker du å ha en hybel eller utleieleilighet til ditt nye hus? Vi tilpasser alle våre modeller slik at du får den leieinntekten du ønsker. Ta kontakt med oss!

Se alle mulighetene her

Her kan du se hva vi har ute til salgs

Klikk deg inn for å se våre til salgs-annonser på finn.no

Om oss

En bolig eller hytte fra oss skal tilfredsstille gjeldende byggeforskrifter og samtidig gi ditt hjem god kvalitet og flott design, slik at du og din familie kan være stolte av den - og vi er selvfølgelig stolte av det! I tillegg til å bygge store og flotte eneboliger som skiller seg ut i mengden, bygger vi også flermannsboliger. Dette kan være en tomannsbolig eller en mindre leilighet og disse selger vi som regel nøkkelferdige. Vi bygger i tillegg hytter og kan tilby både klassiske, tradisjonelle og moderne hytter tilpasset det området du ønsker å bygge i. Vi har til stadighet nye prosjekter på gang så ta kontakt for mer informasjon.

Har du tomt eller et område som du ønsker å skille ut og selge, er vi en samarbeidspartner også på dette. Vi har lang erfaring med tomtefradeling og utvikling av nye tomter og vi har flere kunder som står på venteliste for å få seg en tomt.

V1 er en smart liten hytte som her er plassert på en fin fjelltomt. Mange kunder etterspør slike små hytter som er store nok.

Vi søker hyttetomter

Det er mange som ønsker å bygge seg egen hytte. Det betyr at du som grunneier enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge din hyttetomt.

Les mer her