BoligPartner Lillehammer

Storgata 121, 2615 Lillehammer | Innlandet | lillehammer@boligpartner.no

Veibeskrivelse 478 06 700

Salgsområde for:

Ringsaker, Sjusjøen Dovre Lillehammer Lesja Gausdal Ringebu Nord-Fron Lom Sel Skjåk Sør-Fron Øyer Vågå
Ringsaker, Sjusjøen Dovre Gausdal Lillehammer Lom Nord-Fron Ringebu Sel Sør-Fron Vågå Øyer

Vårt fokus er - i samarbeid med dere, å skape et moderne hjem for deg og familien. Tilpasset det livet dere lever, og de krav dere har til funksjonalitet og praktiske løsninger. Til en pris som er riktig for dere.

KAMPANJE NÅ – Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Velkommen til Sveakollen

Vi er stolte av å presentere nok et attraktivt boligfelt på Lillehammers sørside, Søre Ål. Nå i første salgstrinn bygger vi 11 boenheter på Sveakollen!

Lev ut hyttedrømmen på Nestingsætra

Vi ønsker velkommen til Nestingsætra på Hafjell. Her har vi for salg solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt. Ski inn/ut både langrenn og alpint samt mange andre aktivitetstilbud både sommer og vinter.

Se våre boligprosjekter og hytter til salgs

Realiser hyttedrømmen på Skei

Vakre Skeikampen - et av Norges mest ettertraktede fritidsområder. Nå har du muligheten til å kjøpe tomt og bygge ny BoligPartner-hytte i disse attraktive omgivelsene. Vi i BoligPartner Lillehammer har hyttetomter til salgs på hele tre ulike felt på Skei.

Nyheter

Loading map...

BoligPartner Lillehammer startet opp høsten 1995. Siden den gang har vi bygget og realisert hus og hyttedrømmer i distriktet vårt - sikret høy kvalitet gjennom lang erfaring, gode fagkunnskaper og sterk lokalkunnskap. Vi selger også innflyttingsklare leiligheter.

BoligPartner Lillehammer er et team med administrasjon, selgere og byggeledere som tilbyr deg råd og veiledning. Vi planlegger/tegner, ivaretar søkeprosesser mot offentlige myndigheter og følger tett opp i driftsfasen.

Velkommen innom oss i Storgata 121, Lillehammer - for en prat om hus, hytte eller leilighet!