Boligpartner

Viser frem premiehytta i Farmen, modellen Midthø

Vinneren av Farmen 2018, Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud koser seg i sin premiehytte Midthø.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~5 min
Her ser du premiehytta Midthø til Tonje og Lene på Turufjell i Flå.

Stolt hyttevinner

Det var i 2018 at BoligPartner leverte premiehytta i den populære realityserien Farmen. Vinneren ble Tonje Garvik som valgte å bygge hytta Midthø på en flott tomt på Turufjell i Flå.

Det ble BoligPartner sin erfarne forhandler Bygg Team på Gol som bygde hytta til Tonje og Lene.

Sammen gjorde de noen tilpasningen på katalogmodellen og resultatet ble en kjempeflott hytte, tilpasset Tonje og Lene sine ønsker og behov.

Tonje og Lene synes Midthø er en flott hytte. Dette bildet er fra et besøk i BoligPartner sin visningshytte på Norsk Hyttesenter, Hellerud.

Dette liker de best med Midthø-hytta

Rett etter at finalen i Farmen 2018 hadde rullet over TV-skjermene, inviterte BoligPartner Tonje og Lene til Norsk Hyttesenter på Hellerud. Her har BoligPartner bygget modellen Midthø , og derfor var det ekstra spennende for Tonje og Lene å få muligheten til å besøke premiehytta for aller første gang.

-Jeg synes det aller fineste med hytta er de store vinduene i stua. Dem la jeg merke til med en gang. Tenk så mye fint lys som kommer inn gjennom disse vinduene på morgenen. De får hytta til å virke enda større enn den er, mener Lene.

-Det er så fin atmosfære her, sår Tonje fast. Selv synes hun at den åpne kjøkkenløsningen er helt genial.

-Her kan man lage mat og være sosial mens de besøkende sitter ved spisebordet. I tillegg er det så fint at det er høyt under taket her. Det får hytta til å virke veldig stor, mener Tonje.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Mønet himling gir en luftig følelse i hytta til Tonje og Lene.

Se så fint de har fått det

Bli med videre på hyttebesøk hjemme hos Tonje og Lene på Turufjell. I Korona-tiden hadde de flere døgn på hytta enn hjemme i Oslo-leiligheten.

Klikk deg videre her