Farmen

Farmen-deltakerne kjemper i år om å vinne vår populære Midthø-hytte. Vi ønsker dem alle masse lykke til, og gleder oss til å se hvem som stikker av med den flotte hyttepremien.

Bygg hytta til Farmen-vinneren

Flytt brikkene og sett sammen premiehytta til Farmen-vinneren. Fyll ut skjemaet under - da er du deltaker i vår uhøytidlige Farmen-konkurranse.

Fyll ut dette skjemaet

Bli med du også - kanskje er det du som vinner gavekort på 1.000 kroner

Har du puslet puslespillet? Da kan du fylle ut dette skjemaet for å delta i konkurransen om å vinne universalgavekort til en verdi av 1.000 kroner per kort. Vi trekker tre heldige vinnere 3. desember 2018.

All informasjon som registreres om deg som benytter skjemaet, slettes ved konkurranse-slutt. Informasjonen lagres ikke i vår kundesystem. 


Delta i konkurransen og vær med i trekningen av tre universalgavekort til en verdi av 1.000 kroner per kort. Vinnerne kåres 3. desember 2018.

Velg rett hytte i listen under

Én heldig vinner

BoligPartners arkitektursjef Idar Sambu er sikker på at Farmen-vinneren vil storkose seg i Midthø-hytta.

VR-visning av hovedpremien i Farmen

Ta på deg VR-briller, eller klikk deg frem i hytta, og få en opplevelse av hvordan det er å være der.

Hovedpremien i Farmen - slik er hytta

Midthø er en flott familiehytte med et bruksareal på 78 kvadratmeter. Med sine tre soverom og praktiske hems får Farmen-vinneren god plass til å invitere med familie og venner på hyttetur.

Se bilder av premiehytta

Velkommen inn i hytta som Farmen-vinneren får. Bildene viser Midthø-hytta som kan besøkes på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, rett utenfor Oslo.

Lyst til å besøke premiehytta?

Se hvor og når her. Vi gleder oss til å se deg, hjertelig velkommen!