Boligpartner
Husmodellen Aasheim her plassert på en skrå tomt med stor hage. Huset har en sokkeletasje, hovedetasje og 1. etasje. Her vises huset i varm fargetone med rød takstein.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~5 min
Stuen i husmodellen Aasheim er her illustrert i lyse farger på veggene med en mørk kontrastvegg inn mot kjøkkenet. Det kommer mye lys inn gjennom vinduene.

Ferdighus med 2 utleiedeler

Er du på jakt etter et nytt ferdighus med 2 utleiedeler? Ta en nærmere kikk på vår husmodell Aasheim.

Aasheim er en stor og familievennlig enebolig med utleiemuligheter. Huset strekker seg over tre etasjer og er tegnet for å bygges på en skrå tomt.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Ferdighus med to hybler

I underetasjen på huset er det to separate hybelenheter på 18,7 kvadratmeter, som skapt for studenter eller barna som snart skal flytte ut. Hver enhet har eget garderoberom/bod, oppholdsrom med kjøkkenkrok, en delvis adskilt soveromsdel og bad/vaskerom på 4,3 kvadratmeter. Dersom du ikke ønsker utleie kan underetasjen for eksempel innredes med kjellerstue, trimrom, badstue og gjesterom.

Slik er plantegningen av Aasheim

Her kan du studere planløsningen slik at du ser hvordan hyblene er plassert i underetasjen

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Endre hus til å få utleiedel

BoligPartner har mange ferdighus hvor det er tegnet inn en eller flere utleiedeler. Husk at vi alltid også tilpasser våre hus, slik at våre arkitekter kan skreddersy akkurat de løsningene du er på jakt etter. Det betyr at hvis du har funnet et drømmehus i vår katalog, som ikke har utleie, så er det bare å ta kontakt med oss. Sammen kan vi finne løsninger slik at vi kan tilføre utleiedel i den husmodellen som du ønsker å bygge.