Forrige Neste

Nue - en flott fjellhytte fra Lengt-serien til Halvor Bakke og BoligPartner

I Nue ligger absolutt alt til rette slik at du kan være til stede i øyeblikket og virkelig nyte fritiden din tett på naturen.

I hytta Nue trenger du ikke engang å gå ut av soverommet for å komme nær naturen. Det er bare å åpne det tofløya vinduet - som strekker seg helt ned til gulvet – som en dør for å slippe dette magiske øyeblikket helt inn på soverommet ditt. 

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta. 

Inngangspartiet har fått en romantisk sval med plass til en hyggelig benk. Det perfekte stedet å sitte når du ønsker ro og ly. Døra inn til hytta er en stalldør som gir deg muligheten til å kun åpne den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner.

Nue har to soverom samt en fleksible og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

  • BRA total: 115 m2
  • BRA bolig: 84 m2
  • Bebygd areal (BYA): 132 m2
  • L x B: 11,8 x 9,2 m
  • Bad 1
  • Sengeplasser 4 + hems
  • Energimerking d
  • Tomtetype Flat
  • Overbygd terrasse Ja
  • Hems Ja

Lengt Hyttekatalog

Bestill Lengt-katalogen fra Halvor Bakke

Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger og fasader

Se film av Nue-hytta

Halvor Bakke har bygget hyttemodellen Nue til seg selv, på en flott tomt på Turufjell i Flå. Bli med på innsiden og se hvor flott denne drømmehytta er. Hytta har noen kundetilpassede løsninger i forhold til standard planløsning.

Se bilder av Halvor Bakke sin Nue-hytte

Halvor Bakke har bygd Nue på Turufjell. Velkommen inn.

Velkommen til Nue

La deg inspirere av vår illustrasjonsfilm av hyttemodellen Nue
Jeg ønsker å bestille hyttekatalogen Lengt fra Halvor Bakke
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Følg byggeprosessen til Halvor Bakke her

Halvor Bakke er så strålende fornøyd med hytta Nue at han har bygget fjellhytta til seg selv på en flott tomt på Turufjell. Her kan du følge hele byggeprosessen.

Bli med inn i Nue

Bli med på innsiden av hytta og se alle de fine detaljene og løsningene her

Se vår film

Start filmen og se hvordan Halvor Bakke og seniorarkitekt Idar Sambu selv beskriver hyttene i Lengt-serien
Jeg ønsker å bestille hyttekatalogen Lengt fra Halvor Bakke
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere filmer her

Klikk deg videre og se flere korte filmsnutter fra samarbeidet mellom Halvor Bakke og BoligPartner sin seniorarkitekt Idar Sambu. Se de første skissene og hør de fortelle om veien frem mot hytteserien.

Denne hytta kan endres

Liker du Nue, men ønsker å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Nyheter og inspirasjon

Klikk deg gjerne videre og kos deg med disse hyttesakene