Boligpartner

Fjellhytter og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke

BoligPartner har tidligere hatt et samarbeid med TV-personlighet og interiørarkitekt Halvor Bakke. Resultatet ble fire hyttemodeller som passer både på fjellet og ved sjøen.

Hyttene heter Nue (84 kvm), Flø (84 kvm) Lun (58 kvm) og Sva (58 kvm). Disse hyttene er ikke i vårt hovedsortiment, men det betyr ikke at du ikke kan bygge hyttene. Her kan du se både bilder og lese mer om disse flotte hyttene som passer fint både på fjellet og ved sjøen.

Slik er hyttene

Felles for disse fire hyttemodellene er at gammel norsk byggeskikk kombineres med noe nytt og unikt. Felles for alle de fire hyttemodellene er at du ønskes velkommen til hytta med en sval som er et overbygd inngangsparti. For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som du kan åpne helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører slik at du kan åpne opp og viske ut skillet mellom inne og ute. Utenfor venter en fantastisk overbygd uteplass, inspirert av New Hampton-stilen. Her kan du sitte ute, uansett vær. Uteplassen har også fått en herlig utepeis. 

Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling slik at du nesten får en katedralfølelse når du kommer inn hit. 

Jeg vil vite mer om disse hyttene

Har du lyst til å vite mer om hyttemodellene som ble utviklet da BoligPartner hadde et samarbeid med Halvor Bakke? Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet under, så tar en av våre hyttekonsulenter kontakt med deg.

Se bilder av hytta Nue bygget på Turufjell i Flå

Vinterillustrasjon av hytta Nua

Fjellhytter - se disse to modellene

Hyttemodellen Nue og Lun er utviklet med tanke på å passe fint inn på fjelltomter. Modellen Nue er størst og har et bruksareal på 84 kvadratmeter. Denne hytta har hems, og to soverom. Det er ett bad i hytta og en romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

I hytta Nue trenger du ikke engang å gå ut av soverommet for å komme nær naturen. Det er bare å åpne det tofløya vinduet - som strekker seg helt ned til gulvet – som en dør for å slippe dette magiske øyeblikket helt inn på soverommet ditt. 

La ute bli inne og inne bli ute ved å åpne de to store skyvedørene i det luftige kjøkken- og stueområdet. Utenfor venter en lun, overbygd uteplass som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Her kan du sitte under tak og fylle på med frisk fjelluft selv om regnet skulle komme og hilse på. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen! Ekte hyttekos! Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge som blir en fin kontrast til den stående trekledningen på hytta. 

Illustrasjon av hytta Lun

Fjellhytta Lun

Er den sjarmerende lillesøsteren til Nue. Hytta har et bruksareal på 58 kvm. Eksteriøret på fjellhyttene Nue og Lun har like signaturdetaljer. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Lun er 26 kvadratmeter mindre.

Lun er et godt valg for deg som liker å være tett på naturen. Her kan du enkelt finne deg en lun krok og sitte skjermet mot vær og vind. Den hyggelige svalen ønsker deg velkommen til hytta og kanskje blir benken her inne ditt favorittsted. Du vil nok også sette stor pris på den overbygde uteplassen som strekker seg rundt hele hyttehjørnet.

Tenk så deilig å bare skyve opp dørene fra kjøkken- og stuedelen i hytta og viske ut skillet mellom inne og ute. På denne måten glir hyttas indre i ett med den hyggelige uteplassen.

Inngangsdøra til hytta kan være en stalldør som gjør at du kan åpne kun den øverste delen hvis du ønsker. Legg også merke til skoddene rundt alle vinduer som gir fjellhytta et spennende dekorelement med minner fra tidligere byggetradisjoner. Hytta har ett soverom, sportsbod og et bad samt samme fleksible hemsløsning som du finner i Nue. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte.

Illustrasjon av hyttemodell Flø

I sjøhytta Flø får du to soverom samt fleksibel hemsløsning

Inviter lukten av saltvann, sommerblomster og varme svaberg med deg helt inn i hytta ved å åpne de to store skyvedørene i stua slik at inne blir ute og ute blir inne.

Uteplassen utenfor er overbygd og strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Helt perfekt for norske sommerdager ved sjøen. Gled deg til å kunne sitte her ute på kveldene – kjenne på varmen fra utepeisen og lytte til lydene av bølgeskvulp som stryker seg inntil svabergene.

Inngangspartiet til hytta har fått en romantisk sval. Her inne er det plass til en hyggelig benk slik at du kan sitte i ly for regn og vind eller finne skyggen på de varme sommerdagene.

I sjøhytta Flø får du to soverom samt en fleksibel og praktisk hemsløsning. Hytta har ett bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte. Hytta har flere store vindusflater som både slipper masse herlig dagslys inn og som samtidig sikrer utsynet til landskapet utenfor.

Illustrasjon av sjøhytta Sva

Sjøhytta Sva er lillesøsteren til Flø

Denne hytta har ett soverom, bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Eksteriøret på sjøhyttene Flø og Sva er helt lik. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Sva er 26 kvadratmeter mindre.

Dette er en nydelig hytte helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Se alle våre hytter

Klikk deg videre og se alle våre hyttemodeller.

Hyttemodeller