Boligpartner

Én hyttedrøm i ulike størrelser

Det er lov å drømme stort, men det er ikke alltid de største drømmene lar seg realisere. For å gjøre hyttedrømmen lettere tilgjengelig tilbyr vi nå flere og mindre varianter av vår største hytte Storstuggu.

Vi har alle ulike behov. Noen ønsker en stor hytte med god plass til venner og familie, mens andre er mest opptatt av utelek og friluftsliv og foretrekker en mindre og praktisk hytte. For BoligPartner er det viktig å tilby hytter for alle behov, og vi har derfor gitt modellene UtsiktenBukkehø og Midthø mange av de samme kvalitetene, signaturene og fasadeuttrykket som toppmodellen vår Storstuggu.

Disse hyttene har alle primærrom samlet på én flate, store og åpne stue- og kjøkkenløsninger og minst tre soverom. Tre av hyttene har også en praktisk hems som fort blir barnas favorittplass i hytta.

Vakker fasade - fantastisk utsikt

Utvendig sørger det skiferbelagte midtskipet med de store glassflatene for et moderne og eksklusivt uttrykk. Og det blir ikke mindre storslått når du kommer inn! Lyset som flommer inn i stua, gjennom vinduene som strekker seg fra gulvet og helt opp til mønet, får deg nemlig til å stoppe litt opp og se naturen på en helt ny måte. Fra stua kan du virkelig nyte synet av sola som går ned bak fjellene og farger himmelen rosa. Du kan følge ekornets vandring fra tre til tre, og føle deg nær fjellene og trærne selv når det er tjue minusgrader ute og du foretrekker å sitte foran peisen inne.

Se interiør-illustrasjoner av hyttene under: 

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?