BoligPartner Hamar

Brygga 11, 2317 Hamar | Innlandet | hamar@boligpartner.no

Veibeskrivelse 417 42 700

Salgsområde for:

Hamar Løten Ringsaker Stange
Hurdal Elverum Engerdal Grue Hamar Kongsvinger Våler Åmot Åsnes Løten Nord-Odal Ringsaker Stange Sør-Odal Trysil Eidsvoll Aurskog/Høland Gjerdrum Hurdal Lillestrøm Lørenskog Nannestad Nes (Romerike) Nittedal Rælingen Ullensaker

Velkommen til BoligPartner Hamar! Vi er en ivrig og dyktig gjeng med god erfaring innen husbygging og vi tilpasser boligen din slik at du får en optimal løsning som passer for deg og ditt behov. Kom gjerne innom for en hyggelig husprat!

KAMPANJE NÅ – Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Andre prosjekter fra BoligPartner Hamar

Kommer for salg!

På Budor kommer det 28 attraktive hyttetomter for salg, med byggestart høsten 2021. Meld din interesse for din drømmetomt nå!

Nyheter

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

I tillegg til å bygge flotte eneboliger kan vi også tilby flermannsboliger, som tomannsbolig eller leiligheter. Vi har stadig en eller flere prosjektboliger under oppføring, så her kan du kjøpe deg en nøkkelferdig bolig hvis du ønsker det. 

Har du en stor tomt du ønsker å selge eller fradele? Eller kanskje har du et større området? Vi har kunnskap om fradeling, regulering og utvikling av tomter og kan være en profesjonell samarbeidspartner også på dette. I tillegg har vi flere kunder som står i kø for å kjøpe tomt så bare ta kontakt så formidler vi.