Små ferdighus med store muligheter

BoligPartner har husmodeller i alle størrelser og prisklasser. Se våre mest populære små ferdighus her.

Populære små eneboliger

Asti og Dalsheim er to av våre husmodeller som veldig mange av våre kunder liker godt. Asti er et moderne hus på en flate med et bruksareal på 105 kvadratmeter. Dette er et vinkelhus som har en lun og skjermet uteplass. Planløsningen rommer hele tre soverom, et bad, ekstra WC og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Les mer om Asti her.

Illustrasjon av husmodellen Asti

Dalsheim er en klassiker som BoligPartner har bygd for mange ulike kunder rundt omkring i hele landet vårt. Det er mange grunner til at dette huset passer ulike familier, enten de er i etableringsfasen eller godt voksne som ønsker seg et praktisk hus med smarte løsninger på ett plan. Huset er kostnadseffektivt og har et bruksareal på 116 kvadratmeter. Se alle detaljer om Dalsheim her.

Illustrasjon av husmodell Dalsheim

Hva er pris på små ferdighus?

Vi i BoligPartner tilbyr et stort mangfold av små ferdighus for enhver smak. Ønsker du å vite mer om priser og hva våre hus koster, ta en titt her.

Rimelig med småhus som ferdighus

Det er ikke alltid at det er så stor prisforskjell på å kjøpe en ny leilighet eller bygget et nytt ferdighus. En av de store fordelene med enebolig, er muligheten for egen hage og skjermet uteplass. For mange av våre kunder er dette viktige kvaliteter som som de ønsker seg i sitt bomiljø. 

Ta kontakt med vårt salgskontor som ligger nærmest der du ønsker å bo. Her vil du møte våre rådgivere som kan gi deg informasjon om priser og muligheter i ditt område. Husk også at alle våre husmodeller kan tilpasses slik at de skreddersys til dine økonomiske rammer og behov. 

Du finner oversikten over alle våre salgskontorer her

Illustrasjon av husmodellen Aksheim