Når utsikten fortjener ekstra store vinduer!

Eveline Kopperstad og Anders Teige nyter både småbarnslivet og den flotte utsikten i sitt nye hjem på Nerlandsøy. Sammen med sønnene Benjamin (5) og Joakim (1) har de funnet seg godt til rette i en tilpasset Sagatun. Den herskapelige fasaden fra den opprinnelige standardmodellen er beholdt, men siden familien drømte om ekstra store vinduer, er denne Sagatun-varianten kronet med ekstra store vindusflater som gir spesielt stue og kjøkken godt med naturlig lys.

En god utsikt er som et levende bilde på veggen som forandrer seg i takt med sesongene, solgangen og været. Det levende bildet foran frokostbordet til familien Teige Kopperstad er aldri helt slik det var i går, eller dagen før der. Her på Nerlandsøy i Herøy kommune flyter skyene sakte forbi og dagslyset lister seg innover dørkarmene og utover gulvet. Familien Kopperstad Teige flyttet inn i huset rett før påske 2019 etter at leiligheten de bodde i etterhvert ble for liten med to små barn.

– Valget falt på BoligPartner fordi de har høy standard på produktene de leverer i tillegg til å være konkurransedyktige på pris, forteller Anders Teige. ­­­– Vi hadde allerede hustomt klar for bygging og plutselig lå alle forutsetninger til rette for å realisere drømmen om egen bolig.

Det har vært spennende for oss å følge byggeprosessen underveis, og vi har vært heldige med gode snekkere som hele veien involverte oss i arbeidet som pågikk og hva som skulle skje videre i neste del av prosessen. 

Et ønske om ekstra store vinduer

Med en nydelig utsikt og fantastiske omgivelser rundt huset var ikke Eveline og Anders i tvil om at huset fortjente ekstra store vinduer.

– Vi fikk god hjelp av Ørsta Byggservice og arkitektene hos BoligPartner for å komme frem til de tilpasningene som vi ønsket oss, forteller de. ­– I utgangspunktet ville vi ha et stort buevindu i toppen på vinkelutbygget, men underveis i tegning og skissering kom vi frem til en omtegnet versjon av Sagatun med høye, store vinduer i vinkelutbygget. 

Artikkelen fortsetter under bildegalleriet

Hjelp til tilpasninger

Fyll ut skjemaet så får du se i vårt store arkiv hvordan våre kunder har tilpasset sitt drømmehus. Kanskje kan vi også ordne en privat husvisning for deg slik at du kan få oppleve våre hus på innsiden.
Jeg ønsker å tilpasse en husmodell
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

En miks av stiler

​Store vinduer og elementer i glass er ofte forbeholdt moderne og funkisinspirerte hus, men boligen til Eveline og Anders beviser definitivt at herskapelige husmodeller også kler slike detaljer i fasaden.

 ­– Typisk moderne og funkisaktig hus har aldri vært noe alternativ for oss. Herskapelig var vår favoritt, men for at vårt herskapelige hus skulle bli personlig for oss med tanke på den fine utsikten, så valgte vi en litt mer «moderne» vinduspreget front på karnappet, forteller de to, som er enige om at det har vært til stor hjelp å samarbeide med en boligbygger som tilbyr tilpasning på standardmodellene sine. – Det er jo slik vi kundene får drømmehuset vi ønsker oss! Selv om vi fortsatt bor oss til og har igjen endel malejobb etc. på fasaden før vi er helt ferdig, så trives vi godt i det nye huset. Utsikten fra de store vinduene er fantastisk!

 

Se flere bilder av dette fantastiske huset

Jeg ønsker en GRATIS samtale med arkitekt
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Store vinduer er en stor trend

Boligkonsulent Monika Barstad Rebbestad hos BoligPartner sin forhandler, Ørsta Byggservice AS, har mange kunder som velger ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.

Herskapelig fasade med moderne vinduer

Les intervjuet med familien som har fått tilpasset dette huset slik at det passer deres ønsker og behov.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker